Computex 2018 – Taipei, Taiwan

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 4 June, 2018.

Computex 2018

 
1981 a fost un an bun pentru industria IT, doua evenimente care aveau loc in parti opuse ale globului urmand sa afecteze in moduri nebanuite industria la nivel global, respectiv, la o scara semnificativ mai mica, in Romania. Spun asta pentru ca in Romania, in acel an, parintii mei isi botezau primul nascut Tudor, in timp ce in Taiwan avea loc prima editie a unui mic show IT, denumit Taipei Computer Show. De-a lungul timpului micutul Tudor avea sa creasca mare si sa fie supranumit Monstru, unul dintre cei care va tin la curent cu cele mai noi lansari si tehnologii pe LAB501, in timp ce micutul show Taipei Computer Show avea sa creasca foarte mare si sa ajunga cunoscut in intreaga lume drept Computex Taipei.

Din punctul nostru de vedere, Computex-ul este cea mai importanta expozitie de profil din lume, gazduind in 2017 peste 1600 de companii, din 26 de tari, care si-au expus produsele in peste 5000 de standuri. Din acest motiv, suntem probabil singura publicatie de profil din Romania care a incercat de fiecare data, de aproape 10 ani, sa va tina la curent cu noutatile de la fata locului. Ca sa intelegeti mai bine ce vreau sa spun, pana acum am publicat peste 250 de materiale dedicate Computexului, iar anul acesta intentionam sa continuam in acelasi mod ca si pana acum.

Prin urmare, echipa LAB501 este prezenta in Taipei, Taiwan, pentru a va tine la curent cu cele mai interesante noutati si pentru a va arata produse nemaivazute pana acum, dar si pentru a participa in calitate de gazde la cea de-a 4-a editie a premiilor European Hardware Awards. Prin urmare, tineti aproape de LAB501 in urmatoarele zile pentru ca aveti cu siguranta ce vedea – Computex 2018 se anunta a fi o editie fierbinte!
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2018 – Taipei, Taiwan

Lasa-ne un comentariu: