European Hardware Association – Community Awards 2018 – Chestionar + CONCURS

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 25 September, 2018.

Community Awards 2018

 

 

Pentru al patrulea an la rand a venit momentul sa stabilim impreuna care produse merita sa fie desemnate produsul anului in viziunea cititorilor – European Hardware Association – Community Awards 2018 – si in acest an contam pe parerile voastre invitandu-va la vot!

De aceasta data insa, am modificat considerabil procedura de votare, cititorii putand alege brand-ul preferat pentru componentele pe care le utilizeaza zilnic (32 de categorii). Astfel, treaba voastra astazi este foarte simpla. Mai jos veti gasi un document impartit in 4 pagini, in care puteti bifa rapid brand-ul preferat, sau puteti sugera o alta valoare. La final, daca vreti, ne spuneti care credeti ca este produsul care ar trebui sa castige premiul pentru una dintre cele 4 categorii (gaming, overclocking, cea mai buna tehnologie si produsul anului). Asta este tot!

La sfarsit, se vor centraliza toate voturile si vom vedea care au fost produsele preferate de cititorii celor 9 site-uri membre EHA. Astfel, pe langa produsele alese de membrii EHA ca fiind cele mai bune (European Hardware Awards), vom afla si preferatele cititorilor (European Hardware Association – Community Awards 2018).

Desigur, pentru ca timpul vostru este pretios, in semn de apreciere pentru cei care au completat chestionarul, punem la bataie si un premiu, oferit de magazinul PCSpecialist prin partenerii nostri Parsec Media S.L. Premiul este oferit la nivel european, pentru toti cititorii site-urilor EHA care vor completa chestionarul pana pe 16 Octombrie, ora 23:59 si va fi acordat prin tragere la sorti. Este vorba despre un PC de gaming Fuscia X de la PCSpecialist, in valoare de 3000 Euro, a carui configuratie o puteti vedea in imaginea de mai sus.

Daca doriti sa fiti inscrisi in tragerea la sorti, va trebui sa completati campul email de pe ultima pagina a chestionarului, cu o adresa de email valida. Nu sunt necesare date personale (nume, etc) si nu vom utiliza adresa de email in alt scop decat tragerea la sorti pentru acest concurs.

Completarea chestionarului dureaza aproximativ 3 minute si este recomandabil sa intreprindeti aceasta activitate utilizand un desktop / notebook. Castigatorul va fi anuntat in saptamana 22-26 Octombrie. Va multumim pentru timpul acordat si va dorim succes!

European Hardware Association este o asociatie fondata de catre LAB501 (Romania), Hardware.Info (Olanda), KitGuru (Marea Britanie), Hardwareluxx (Germania), Cowcotland (Franta), Hardware Upgrade (Italia), Geeknetic (Spania), PurePC.pl (Polonia) si SweClockers (Suedia). Impreuna, aceste site-uri sustin peste 22 de milioane de vizite pe luna, au o audienta pe Facebook de jumatate de milion de fani si ofera o baza de date cu peste 100000 de articole, review-uri si teste.

 

Comentarii

9 comentarii la: European Hardware Association – Community Awards 2018 – Chestionar + CONCURS

 1. J.Nicolae a scris pe:

  Multumim pentru inca o sansa sa castigam produse.
  Sunt curios ce produse vor iesii castigatoare.

 2. Care este întrebarea 23? presupun ca se refera la PC-uri non-gaming dar e doar o intuiție

 3. vlad0ne a scris pe:

  Extragerea se face doar dintre cei inscrisi din RO sau e la comun si cu celelalte tari?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Extragerea este la comun – dintre toate adresele de email se alege una cu random.

 5. vlad0ne a scris pe:

  Reformulez: extragerea se face doar intre cei inscrisi pe lab501?

 6. Monstru Post author a scris pe:

  Din EHA fac parte 9 site-uri care participa la acest concurs. Toti cititorii celor 9 site-uri participa la o singura tombola, generala, unde sunt inscrisi toti, dintre care iese un singur castigator. Exista un singur premiu la nivel European, toti cititorii inscrisi din toate tarile intra in extragerea pentru acel premiu.

 7. vlad0ne a scris pe:

  Multumesc de clarificari!
  gl&hf

 8. Vlad0ne a scris pe:

  And the winner is?

 9. BIC a scris pe:

  Ai emoții? 🙂

Lasa-ne un comentariu: