GIGABYTE & LAB501 P67 Overclocking Party

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 11 February, 2011.


.

GIGABYTE Christmas Challenge

.

GIGABYTE Christmas Challenge s-a numit ultima noastra nebunie intreprinsa pe 2010, si dupa cum vedeti regulile au fost foarte simple – cel mai bun rezultat in Aquamark si cel mai bun rezultat in PiFast castiga. Fara limitari de platforma, fara limitari de racire, orice forumist lab501 cu cel putin o luna vechime si 20 de posturi a fost liber sa se inscrie si sa dea 110% pentru un loc la P67 Party, sau pentru un premiu gras si suculent. Regulile detaliate, chemarea la arme si discutiile pe marginea acestui concurs le puteti gasi in threadul link-uit mai sus.

Primii 5 clasati au fost invitati la GIGABYTE & LAB501 P67 Party, pe data de 5 Ianuarie, primii doi clasati au primit cate o placa de baza GIGABYTE, iar ceilalti participanti la intalnire au primit cate o plasa GIGABYTE, cu diverse mentiuni. Evident, am avut si un invitat special, care s-a remarcat in mod deosebit, testand pana in ultima jumatate de ora a anului 2010, dar veti vedea la momentul potrivit despre cine este vorba. De aceasta data, nu am fost deloc dezamagiti de participarea la concurs, nu mai putin de 24 de maniaci punand osul la munca in ultima saptamana din an. Se pare ca nu toti au fost atinsi de lenea asociata cu satietatea data de ingerarea produselor traditionale romanesti, astfel incat am avut de-a face cu un concurs intens disputat, asa cum puteti observa si daca cititi threadul dedicat de pe forum.

Normal, nu totul este perfect in viata, asa ca din cei 24 de participanti, doar 19 au intrunit toate conditiile necesare, celelalte 5 inscrieri fiind descalificate datorita lipsei validarii, lipsei unuia dintre cele doua scoruri, lipsei vechimii pe forum, s.a.m.d. Dupa o lupta crancena, primii 5 clasati au fost Wanted, err0r, HymuraX, Samba si DiaboRO. De asemenea, pentru tenacitatea si pasiunea de care a dat dovada, domnul Iubitel a fost invitat sa li se alature fericitilor castigatori. Din pacate Samba nu a putut participa datorita unor probleme personale, asa ca pe data de 5 Ianuarie am avut de-a face cu 5 maniaci, in loc de 6, alaturi de care am fost prezenti si noi in formula 3M (Monstru, Micutzu, matose), precum si gazda noastra primitoare, Andrei Craciunescu, Marketing manager GIGABYTE Technology Romania. Mai jos puteti gasi tabelul cu rezultatele inscrise de participanti.
.

Comentarii

2 comentarii la: GIGABYTE & LAB501 P67 Overclocking Party

  1. Hehehe, ce e o revistă online despre hardware fără overclocking? La mai mare!

  2. SI a venit iarna si prin calculatoarele noastre….asta imi sugereaza poza de la articol..;)))

Lasa-ne un comentariu: