LAB501 Christmas Overclocking Challenge 2012 s-a incheiat!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 January, 2013.

La multi ani si bine v-am gasit intr-un nou an, care speram ca va fi plin de articole interesante si nu in ultimul rand plin de concursuri cu premii bogate pentru voi, cititorii nostrii. Stiu, anul a fost deschis deja oficial de catre colegul meu Matei, round-up-ul de memorii fiind un bun mod de a demara treburile “grele” pe LAB501.

Pe langa acest articol insa, voi asteptati cu sufletul la gura deznodamantul ultimului concurs organizat de noi in 2012, mai precis LAB501 Christmas Overclocking Challenge 2012.

Asa cum stiti deja, overclockerii au avut la dispozitie 10 zile ( 25 Decembrie 2012 – 4 Ianuarie 2013 ) pentru a-si dovedi indemanarea in oricare dintre cele 4 probe ale concursului. Pentru 16 fericiti castigatori, am pus la dispozitie premii a caror valoare depaseste 12000 RON, cu ajutorul partenerilor AData, AMD, Corsair, GIGABYTE si Kingston. Competitia a fost incinsa, asa cum puteti vedea si pe threadul de pe forum dedicat acestui concurs, iar cei mai vasnici overclockeri au muncit din greu de Craciun si de Revelion pentru a dovedi ca sunt cei mai buni din Romania si pentru a intra in posesia premiilor oferite de noi si de partenerii nostrii.

Mai jos puteti vedea lista castigatorilor. Cei subliniati cu rosu sunt castigatorii categoriei respective. Cei subliniati cu albastru au ocupat un loc mai bun la alta categorie si nu au fost luati in calcul acolo unde au ocupat un loc mai slab.

Datorita faptului ca premiul pentru locul 4 de la categoria 3 a ramas nealocat, acesta a fost oferit ocupantului locului al 4-lea pentru proba cu numarul 4, iar premiul aferent acestei categorii a fost oferit ocupantului locului la 5-lea de la prima proba.

Premiile vor ajunge la castigatori conform metodei explicate pe forum (prin curier pentru cei din provincie, personal pentru cei din Bucuresti).

In incheiere, nu pot decat sa ii felicit personal pe toti cei care au participat si au muncit din greu pentru a demonstra ca sunt cei mai buni si nu in ultimul rand pentru a-si depasi limitele. Felicitari si ne vedem la urmatorul concurs!

 
rez_finale

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: