LAB501 Community Workshop – Editia a III-a: Nvidia

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 6 January, 2016.

La final

 
Si uite asa, cu mandrie si drag, am ajuns si la ce-a de-a treia editie a workshop-ului nostru si pot sa va spun de pe acum ca vor mai urma cu siguranta si alte editii, chiar la inceputul acestui an. Colectivul de forumisti este deja bine inchegat, dar asta nu inseamna desigur ca nu vom primi si nume noi printre… noi. Cei de la evoMAG sunt deja experti in suportul logistic pe care il ofera de fiecare data, iar brand-urile incep sa aprecieze din ce in ce mai mult ideea contactului direct cu pasionatii.

Cea de-a treia editie a workshop-ului a fost interesanta si pentru noi – hei, imi face placere si mie sa vad pe cineva de la Nvidia asaltat de intrebari. Desigur, Traian s-a achitat cu brio de sarcina deloc usoara – aceea de a reprezenta Nvidia in fata maniacilor LAB501. Cei de la evoMAG au fost si ei la inaltime, iar noi sper ca am intretinut inca odata o atmosfera placuta si interesanta. Evident, la final am ajuns cu totii intr-un bar, unde am continuat discutile aprinse pe tema hardware-ului ( si nu numai) alaturi de racoritoare pe baza de hamei.

A fost o placere sa fim alaturi inca odata de adevaratii pasionati, prin urmare deja lucram la editia cu numarul 4. Nu ne-am hotarat cine va fi producatorul caruia ii va reveni onoarea de a se prezenta in fata celor mai pasionati cititori ai nostrii, dar ceva imi spune mie ca s-ar putea sa fie vorba de carcase… si nu numai.

 

_MG_1795

Comentarii

Un comentariu la: LAB501 Community Workshop – Editia a III-a: Nvidia

  1. Ncmihai a scris pe:

    La multi ani!
    De ce nu ai pus poze cand mai facut praf la MK? 😀

Lasa-ne un comentariu: