Castigatorii invitatiilor la DreamHack 2014 sunt…

Scris de: , in categoria: Stiri, in 25 April, 2014.

DreamHack 2014

 
Sunteti gata? Haideti, a mai ramas mai putin de o zi pana cand DreamHack 2014 isi deschide portile si echipa LAB501 va fi prezenta in standul Kingston pentru un show de zile mari! Asa cum v-am promis, impreuna cu prietenii de la Asrock am pus la bataie 5 invitatii pentru DreamHack Bucuresti 2014. In primul rand, va multumim tuturor pentru urarile frumoase !!! In al doilea rand, mai jos puteti gasi filmul extragerii precum si lista cu cei 5 fericiti castigatori:
 

Bogzilla
Micsku Tomi
Cristi Bucur
Zizou
State Alexandru
 

Invitatiile au fost trimise deja pe mail, iar castigatorii sunt rugati sa le printeze pentru a putea intra in Sala Polivalenta, incepand cu ora 10:00, maine, 26 Aprilie 2014. Nu uitati sa cautati standul Kingston pentru a vedea echipa LAB501 la treaba !!!

Ca in fiecare an, vom fi prezenti in standul Kingston. Sambata, la ora 12:00 vom incepe prima demonstratie, in care vom overclocka o placa video Nvidia folosind azot lichid, in incercarea de a atinge 2000MHz pe GPU!!! La ora 14:00 va incepe cea de-a doua demonstratie, in care vom incerca sa impingem cat mai sus frecventa memoriilor Kingston. Intre 14:00 si 15:00, la standul Kingston, va puteti inscrie in tombola pentru procesorul Intel Core i5 4670K !!! Veniti la stand, luati un bilet si dupa ce demonstratie se termina (15:00) vom trage la sorti castigatorul procesorului!!!

Duminica, 27 Aprilie, vom avea de asemenea doua demonstratii (memorii si placa video) in standul Kingston. De asemenea, pe langa activitatile LAB501, tot in standul Kingston HyperX veti avea ocazia sa participati si la alte activitati cat se poate de interesante.

Vizitatorii care vor ajunge la stand înaintea orei 12:00 vor avea șansa de a se înregistra într-o competiție de Dota 2 ce va funcționa pe 10 sisteme echipate cu cele mai noi memorii și SSD-uri HyperX. Competiția se va desfăşura de-a lungul ambelor zile ale evenimentului, iar caștigătorii vor putea pleca acasă cu premii precum SSD-ul HyperX 3K SSD și noile memorii HyperX Fury. În plus, fanii jocului Dota 2 vor putea să îi întâlnească pe cei mai buni jucători de Dota 2 de la echipe precum Alliance și NaVi, care vor fi prezenți la standul Kingston.

Anul acesta, jucătorul profesionist al echipei SK Gaming, Danny “HuskY” Engles va fi din nou membru al standului HyperX și îi va provoca pe cei pasionați de gaming la competiții 1 la 1 în jocurile Asseto Corsa și Formula 1. Cei care vor accepta provocarea lui Danny vor avea ocazia să concureze în cel mai nou simulator de curse, Romotion, ce dispune de componente hidraulice care asigură o experiență reală de gaming. Jucătorii cu cel mai bun timp ai fiecărei zile vor fi recompensați cu câte un SSD HyperX 3K cu capacitate de 120 GB. Totodată, cei care vor reuși să depășească rezultatele lui Danny vor primi mai multe premii.

Totodată, la standul HyperX, pasionații de gaming au ocazia să cunoască membrii ai echipei de pro-gaming “Team Liquid”, printre care se numără Patrick “Bunny” Brix, Song “HerO” Hyeon Deok, Grzegorz “MaNa” Komincz, dar și pe cei ai echipelor Alliance, Cloud 9 HyperX, NaVi, SK Gaming și pe jucătorii renumiți de Hearthstone, Andrey „reynad’ Yanyuk și Octavian „Kripparrian” Moroşan.

Jucătorii care se înscriu în competiția de Dota 2, dar și vizitatorii, au ocazia să testeze în exclusivitate la DreamHack București noile căști HyperX Cloud, construite special pentru gameri.

Aflat în partea dreaptă a scenei principale, standul HyperX va găzdui în fiecare zi tombole în cadrul cărora vizitatorii vor câștiga cele mai cool produse HyperX. Va asteptam la DreamHack 2014, in standul Kingston HyperX !!!

 

DH2014 copy

Comentarii

Un comentariu la: Castigatorii invitatiilor la DreamHack 2014 sunt…

  1. Vana Alin a scris pe:

    Felicitari castigatorilor!

Lasa-ne un comentariu: