LSE LanParty v20 – The Great Return

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 29 November, 2019.

LSE LanParty v20

 

Pe 31 Martie 2012 participam pentru prima data la un LAN Party in Politehnica. Era cea de-a 8-a editie a LanParty-ului LSE, care strangea aproximativ 200 de gameri pasionati in cantina Leu, alaturi de care am facut demonstratii de overclocking, ne-am jucat si ne-am bucurat de atmosfera pana spre dimineata. Ne-a placut atat de mult editia cu numarul 8 a Lan Party-ului LSE, incat din acel moment am participat la toate editiile, in fiecare an, de doua ori pe an.

Asa am ajuns, 7 ani mai tarziu, la editia cu numarul 20, nume de cod LSE LanParty v20 – The Great Return, adica a 12-a editie pentru noi! Intre timp, cantina a devenit neincapatoare pentru puzderia de pasionati, asa ca ne-am mutat in Rectoratul UPB, cei 200 de gameri s-au transformat in 1000 de pasionati, iar LSE LanParty a devenit cel mai mare eveniment de tipul Bring Your Own Computer din Romania.

Acest lucru a fost posibil in primul rand voluntarilor LSE, care au organizat evenimentul an de an, cat si datorita sprijinului companiilor din domeniu care au dorit sa sustina acest fenomen. Cea de-a 20 editie a LanParty-ului organizat de Liga Studentilor Electronisti, impreuna cu LAB501, a avut loc pe data de 16 Noiembrie, in Rectoratul Universitatii Politehnice Bucuresti. Ca de fiecare data, am fost prezenti, impreuna cu premii dolofane oferite de partenerii nostrii de la HyperX, 1More, Noctua, Seasonic, Gamdias si Inaza.

Lista sponsorilor a fost completata de Trust Gaming, Red Bull, PC Coolers si Telekom Academy, toti partenerii avand un singur scop – organizarea unui lanparty BYOC in toata regula, unde pasionatii de jocuri sa se simta ca acasa.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: LSE LanParty v20 – The Great Return

Lasa-ne un comentariu: