LSE LanParty v20 – The Great Return

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 29 November, 2019.

La final

 
LSE LanParty… 7 ani… 12 editii… Imi amintesc si acum de acea insorita zi de Martie din 2012, care s-a transformat in noapte pana am plecat noi de acolo. De copiii care erau atunci in anul I. De tinerii studenti pasionati care se ocupau cu organizarea… Unii dintre ei sunt plecati in alte tari acum… altii s-au insurat si au copii la randul lor. Iar unii ne-au facut frumoasa surpriza de a ne vizita anul acesta!

Intre timp, noi imbatranim de la an la an, dar toata pasiunea asta pe care o vedem in jurul nostru ne insufla de fiecare data energia de a incepe un nou LSE LanParty cu forte proaspete si entuziasm… ca acum 12 editii. Pentru ca indiferent de cat de mult timp a trecut, ne face o reala placere sa fim in mijlocul pasionatilor, sa vedem bucuria pe care jocurile o aduc in randul lor si sa rasplatim asa cum se cuvine aceasta pasiune.

Iar anul acesta nu a fost deloc diferit din acest punct de vedere si ne-am bucurat inca odata de ocazia de a participa la un eveniment cu traditie, la dezvoltarea caruia am pus si noi umarul in ultimii 7 ani. Parca nici nu imi vine sa cred ca au trecut 12 editii si LSE LanParty a ajuns la editia cu numarul 20! La cat mai multe!

 

Comentarii

Niciun comentariu la: LSE LanParty v20 – The Great Return

Lasa-ne un comentariu: