MSI dezvaluie P55A-Fuzion, 870A-Fuzion, X58A-GD65 si N480GTX Lightning

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 28 May, 2010.

Deblocarea nucleelor a fost un topic destul de popular in cadrul fanilor AMD. MSI face un pas inainte si permite activarea / dezactivarea nucleelor in timp real in Windows. Aceasta facilitate poate fi accesate pe toate placile de baza MSI echipate cu chipset din seria AMD RD8XX.
.

.

GUS, sau pe numele sau complet Graphics Upgrade Solution, este un dispozitiv care se conecteaza la un slot Express Card de pe laptop-ul dumneavoastra. Apoi puteti aseza in GUS o placa video PCI-Express 16x normala si va puteti bucura in voie de jocurile preferate. O inovatie interesanta as putea spune… 🙂

.

.

Un alt concept interesant mi s-a parut MSI SketchBook care inca se afla in stadiul de proiect. Acesta este un notebook obisnuit numai ca tastatura se poate inversa avand in loc de taste o tableta grafica. Acesta este menit de a veni in ajutor artistilor care sunt mereu pe drum si vor sa isi pastreze schitele in format digital, in loc de clasica hartie.

.

.

In incheiere pot spune doar ca sunt extrem de curios sa testez noua placa de baza Big Bang XPower dar si N480GTX Lightning pentru ca sunt produse facute cu adevarat pentru entuziasti. De asemenea, noile placi de baza bazate pe Lucid Hydra sunt promitatoare in primul rand prin prisma pretului redus iar apoi prin exploatarea la maxim a capabilitatilor placilor video prin SLI si CFX in configuratie 2 x 16x (in loc de 2 x 8x suportat nativ).

Big Bang, Lightning, GUS sunt serii de produse destinate entuziastilor iar noua ne place asta. MSI se afla in ultimul timp intr-o crestere continua si sper, pentru spiritul competitivitatii, sa se mentina la fel si in urmatoarea perioada.

Comentarii

Un comentariu la: MSI dezvaluie P55A-Fuzion, 870A-Fuzion, X58A-GD65 si N480GTX Lightning

  1. Bun articol, O imagine face cat o mie de cuvinte !

Lasa-ne un comentariu: