Save the Date: Sarbatorim un deceniu de excelenta – Premiile European Hardware Awards 2024

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 14 March, 2024.

European Hardware Awards 2024

 
Pentru toti colegii si prietenii din industrie – marcati data in calendar si pregatiti-va pentru o seara de sarbatoare, inovatie si excelenta in tehnologie! Pentru ca anul acesta, European Hardware Association (EHA) anunta cu mandrie cea de-a zecea aniversare a prestigioasei ceremonii anuale de premiere, care va avea loc în seara zilei de Luni, 3 Iunie 2024, la Hotelul Courtyard Marriott, Nangang, Taipei.

Cu o baza de peste 22 de milioane de cititori in intreaga Europa, European Hardware Association este alcatuita din 9 site-uri, mai precis LAB501 (Romania), ioTech (Finlanda), PurePC (Polonia), Technology Insider (Olanda), CowCotLand (Franta), Geeknetic (Spania), KitGuru (Marea Britanie), Hardware Upgrade (Italia) si Hardwareluxx (Germania).

Editorii EHA propun in fiecare primavara lista de nominalizari, iar acestea sunt votate de catre toate site-urile participante. Premiile EHA, cel mai mare proiect de acest gen din lume, sunt rezultatul unui proces riguros de vot, la care participa peste 100 dintre cei mai de seama jurnalisti de tehnologie din Europa.

Gala din acest an, organizata in ajunul celui mai asteptat targ de profil, Computex Taipei, promite să fie un eveniment de neuitat, in care vom sarbatori pentru a 10-a oara castigatorii European Hardware Awards! Invitam toti profesionistii din industrie care se vor afla in Taipei sa se alature acestei sarbatori!

Pregatiti-va pentru o seara in care tehnologia si traditia converg, sarbatorind zece ani de progres si realizari in industria hardware. Haideti alaturi de noi, ca sa onoram trecutul, sa sarbatorim prezentul si sa inspirăm viitorul impreuna, la premiile EHA 2024!
 

Comentarii

Un comentariu la: Save the Date: Sarbatorim un deceniu de excelenta – Premiile European Hardware Awards 2024

  1. Nilsonic will join as all the 10 years before!

Lasa-ne un comentariu: