Castigatorii European Hardware Association – Community Awards 2021

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 21 October, 2021.

Castigatorii Community Awards 2021

 

Castigatorii European Hardware Association – Community Awards 2021 au fost alesi! Intreaga procedura de votare a cazut in sarcina cititorilor EHA, acestia avand ocazia de a vota brand-ul lor preferat in 2021. Desi cele 9 site-uri membre reprezinta 9 tari din Europa, nu am limitat posibilitatea de a vota doar acestor cititori, orice tara care a adus mai mult de 100 de voturi fiind reprezentata in chestionarul nostru.

Astfel, lista tarilor din care cititorii au votat anul acesta include Austria, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia si Marea Britanie.

In acest fel, putem discuta despre unul dintre cele mai reprezentative studii de acest gen realizate vreodata in Europa, la care au participat site-uri cu un public alcatuit din peste 20 de milioane de cititori pasionati de tehnologie, din peste 22 de tari. Evident, rezultatele difera de la tara la tara, castigatorii European Hardware Association – Community Awards 2021 fiind desemnati la nivel european. Daca sunteti interesati, vom reveni si cu lista brand-urilor preferate in Romania.

Pana atunci, mai trebuie sa va spun ca de aceasta data norocul i-a suras unui cititor din Germania, deci nici de aceasta data premiul nu a ajuns in Romania, din pacate. Speram totusi ca in viitor vom vedea si la noi un fericit castigator!

La final, va multumim tuturor celor care ati participat la desemnarea castigatorilor European Hardware Association – Community Awards 2021 si va lasam in compania listei cu castigatori !

European Hardware Association este o asociatie fondata de catre LAB501 (Romania), Tweakers (Olanda), KitGuru (Marea Britanie), Hardwareluxx (Germania), Cowcotland (Franta), Hardware Upgrade (Italia), Geeknetic (Spania), PurePC.pl (Polonia) si iO-TECH (Finlanda). Impreuna, aceste site-uri sustin peste 22 de milioane de vizite pe luna, au o audienta pe Facebook de jumatate de milion de fani si ofera o baza de date cu peste 100000 de articole, review-uri si teste.

 

Comentarii

3 comentarii la: Castigatorii European Hardware Association – Community Awards 2021

  1. Vlad a scris pe:

    Interesant e cum toate premiile europene merg la asiatici si la americani. In Europa nu exista nicio companie de hardrware. 🙂

  2. cerulliber a scris pe:

    2 produse Sennheiser, Noctua, Fractal Design, noblechairs. Logitech 2 produse.

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Se pare ca astea sunt brand-urile voastre preferate 🙂

Lasa-ne un comentariu: