Decernarea European Hardware Awards 2023

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 29 May, 2023.

European Hardware Awards 2023

 

Ehehei, dragii monstrului, iata ca am ajuns si la ce-a de-a 9-a editie a premiilor European Hardware Awards, o editie cu adevarat speciala pentru noi. Pentru ca daca primele 5 editii au decurs conform planului, gala EHA avand loc in Taipei, Taiwan, in ultimii 3 ani a trebuit sa organizam ceremonia online, datorita restrictiilor de calatorie impuse in urma pandemiei Covid-19.

Ei bine, iata ca lumea a inceput sa revina la normal, drept urmare cea de-a 9-a ceremonie anuala European Hardware Awards tocmai a avut loc in Hotelul W din Taipei, Luni, 29 Mai, in ajunul Computex 2023. Cu peste 250 dintre cei mai importanți oameni din industrie prezenti in sala, EHA a prezentat atat premiile European Hardware Awards 2023, cat și rezultatele celui mai amplu chestionar legat de preferintele hardware a peste 25.000 de entuziaști din intreaga Europa.

Nominalizarile pentru European Hardware Awards au inceput in luna Ianuarie, finalistii fiind anuntati la inceputul lunii Mai, iar in saptamanile care au urmat, peste 100 dintre cei mai experimentați editori din lume au votat asupra produselor pe care le-au considerat “Cel mai bun dintre cele mai bune” pentru anul 2023.

Cu o baza de peste 22 de milioane de cititori in intreaga Europa, European Hardware Association este alcatuita din 9 site-uri, mai precis LAB501 (Romania), ioTech (Finlanda), PurePC (Polonia), Hardware.Info (Olanda), CowCotLand (Franta), Geeknetic (Spania), KitGuru (Marea Britanie), Hardware Upgrade (Italia) si Hardwareluxx (Germania).

Toate site-urile au votat cele mai bune produse ale anului 2023, iar astazi a venit momentul sa anuntam caștigatorii European Hardware Awards 2023, dar si sa va lasam in compania unor imagini de la fata locului!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: