Decernarea European Hardware Awards 2024

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 3 June, 2024.

European Hardware Awards 2024

 

Ehehei, dragii monstrului, iata ca am ajuns si la editia European Hardware Awards 2024, o editie cu adevarat speciala pentru noi, care marcheaza 10 ani de cand premiem in fiecare an cele mai bune produse din domeniul tech. Cea de-a 10-a ceremonie anuala European Hardware Awards tocmai a avut loc in hotelul Courtyard Marriot din Taipei, Luni, 3 Iunie, in ajunul Computex 2024. Cu peste 300 dintre cei mai importanți oameni din industrie prezenti in sala, EHA a prezentat atat premiile European Hardware Awards 2024, cat și rezultatele celui mai amplu chestionar legat de preferintele hardware a peste 25.000 de entuziaști din intreaga Europa.

Nominalizarile pentru European Hardware Awards au inceput in luna Ianuarie, finalistii fiind anuntati la sfarsitul lunii Aprilie, iar in saptamanile care au urmat, peste 100 dintre cei mai experimentați editori din lume au votat asupra produselor pe care le-au considerat “Cel mai bun dintre cele mai bune” pentru anul 2024.

Cu o baza de peste 22 de milioane de cititori in intreaga Europa, European Hardware Association este alcatuita din 9 site-uri, mai precis LAB501 (Romania), ioTech (Finlanda), PurePC (Polonia), Technology Insider (Olanda), CowCotLand (Franta), Geeknetic (Spania), KitGuru (Marea Britanie), Hardware Upgrade (Italia) si Hardwareluxx (Germania).

Toate site-urile au votat cele mai bune produse ale anului 2024, iar astazi a venit momentul sa anuntam caștigatorii European Hardware Awards 2024, dar si sa va lasam in compania unor imagini de la fata locului! Nu in ultimul rand, trebuie sa va spun ca maine incepe Computex 2024, drept urmare, in urmatoarele zile veti avea parte de un adevarat festin hardware, cel putin la capitolul noutati din domeniu!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: