European Hardware Association – Community Awards 2019 – Chestionar + CONCURS

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 1 October, 2019.

Community Awards 2019

 

 

Pentru al cincelea an la rand a venit momentul sa stabilim impreuna care produse merita sa fie desemnate produsul anului in viziunea cititorilor – European Hardware Association – Community Awards 2019 – si in acest an contam pe parerile voastre invitandu-va la vot!

La fel ca si anul trecut, am modificat considerabil procedura de votare, cititorii putand alege brand-ul preferat pentru componentele pe care le utilizeaza zilnic (33 de categorii). Astfel, treaba voastra astazi este foarte simpla. Mai jos veti gasi un document impartit in 4 pagini, in care puteti bifa rapid brand-ul preferat, sau puteti sugera o alta valoare. La final, daca vreti, ne spuneti care credeti ca este produsul care ar trebui sa castige premiul pentru una dintre cele 4 categorii (gaming, overclocking, cea mai buna tehnologie si produsul anului) si puteti sa ne spuneti ce achizitii aveti in plan anul acesta. Asta este tot!

La sfarsit, se vor centraliza toate voturile si vom vedea care au fost produsele preferate de cititorii celor 9 site-uri membre EHA. Astfel, pe langa produsele alese de membrii EHA ca fiind cele mai bune (European Hardware Awards), vom afla si preferatele cititorilor (European Hardware Association – Community Awards 2019).

Desigur, pentru ca timpul vostru este pretios, in semn de apreciere pentru cei care au completat chestionarul partenerii nostri Parsec Media S.L. pun la bataie si un premiu pe cinste. Acesta este oferit la nivel european, pentru toti cititorii site-urilor EHA (9 tari) care vor completa chestionarul pana pe 15 Octombrie, ora 23:59 si va fi acordat prin tragere la sorti. Este vorba despre un notebook GIGABYTE Aero 15 a carui configuratie o puteti vedea mai jos.

GIGABYTE AERO 15
Intel Core i7 9750H Processor (6 Cores, 12 Threads, 2.6GHz Turbo to 4.5GHz)
nVidia GeForce RTX 2070 Max-Q Graphics
512GB M.2 NVMe PCI-e SSD
2x 8GB DDR4 Memory
15.6” IGZO Screen with 240Hz Refresh and 3mm Bezel
X-Rite Pantone Pre-Calibrated – 100% Adobe RGB Colour Gamut
94Wh Battery for Long Life

Daca doriti sa fiti inscrisi in tragerea la sorti, va trebui sa completati campul email de pe ultima pagina a chestionarului, cu o adresa de email valida. Nu sunt necesare date personale (nume, etc) si nu vom utiliza adresa de email in alt scop decat tragerea la sorti pentru acest concurs. Regula este simpla – un singur om / un singur raspuns. Puteti completa chestionarul aici, sau in formularul de la sfarsitul paginii curente.

Completarea chestionarului dureaza aproximativ 3 minute si este recomandabil sa intreprindeti aceasta activitate utilizand un desktop / notebook. Castigatorul va fi anuntat in saptamana 21 Octombrie. Va multumim pentru timpul acordat si va dorim succes!

European Hardware Association este o asociatie fondata de catre LAB501 (Romania), Hardware.Info (Olanda), KitGuru (Marea Britanie), Hardwareluxx (Germania), Cowcotland (Franta), Hardware Upgrade (Italia), Geeknetic (Spania), PurePC.pl (Polonia) si SweClockers (Suedia). Impreuna, aceste site-uri sustin peste 22 de milioane de vizite pe luna, au o audienta pe Facebook de jumatate de milion de fani si ofera o baza de date cu peste 100000 de articole, review-uri si teste.

 

Comentarii

3 comentarii la: European Hardware Association – Community Awards 2019 – Chestionar + CONCURS

  1. alexandru todea a scris pe:

    good chestionar

  2. poate castig ?

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Ar fi si cazul, pana acum au tot castigat oameni din alte tari, si noua ne-ar face placere daca ar ajunge laptop-ul in Romania. Succes!

Lasa-ne un comentariu: