European Hardware Association – Community Awards 2021 – Chestionar + CONCURS

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 23 August, 2021.

Community Awards 2021

 

 

Mi se pare mie, sau ultimul an a trecut incredibil de repede? Eu unul am senzatia ca mai ieri demaram Community Awards 2020 si totusi iata ca astazi a venit momentul sa o facem din nou, pentru a stabili impreuna care produse merita sa fie desemnate produsul anului in viziunea cititorilor – European Hardware Association – Community Awards 2021. Evident, si in acest an contam pe parerile voastre, invitandu-va la vot!

Procedura de votare este simpla, cititorii putand alege brand-ul preferat pentru componentele pe care le utilizeaza zilnic (33 de categorii). Mai jos veti gasi un document impartit in 4 pagini, in care puteti bifa rapid brand-ul preferat, sau puteti sugera o alta valoare. La final, daca vreti, ne spuneti care credeti ca este produsul care ar trebui sa castige premiul pentru una dintre cele 4 categorii (gaming, overclocking, cea mai buna tehnologie si produsul anului) si puteti sa ne spuneti ce achizitii aveti in plan anul acesta. Asta este tot!

La sfarsit, se vor centraliza toate voturile si vom vedea care au fost produsele preferate de cititorii celor 9 site-uri membre EHA. Astfel, pe langa produsele alese de membrii EHA ca fiind cele mai bune (European Hardware Awards), vom afla si preferatele cititorilor (European Hardware Association – Community Awards 2021).

Desigur, pentru ca timpul vostru este pretios, in semn de apreciere pentru cei care au completat chestionarul, partenerii nostri Parsec Media S.L. pun la bataie si un premiu pe cinste. Acesta este oferit la nivel european, pentru toti cititorii site-urilor EHA (9 tari) care vor completa chestionarul pana pe 12 Septembrie, ora 11:59 si va fi acordat prin tragere la sorti. Este vorba despre un PC MSI MEG Aegis Ti5, in valoare de ~4000 Euro.

Daca doriti sa fiti inscrisi in tragerea la sorti, va trebui sa completati campul email de pe ultima pagina a chestionarului, cu o adresa de email valida. Nu sunt necesare date personale (nume, etc) si nu vom utiliza adresa de email in alt scop decat tragerea la sorti pentru acest concurs. Regula este simpla – un singur om / un singur raspuns. Puteti completa chestionarul aici, sau in formularul de la sfarsitul paginii curente.

Completarea chestionarului dureaza aproximativ 3 minute si este recomandabil sa intreprindeti aceasta activitate utilizand un desktop / notebook. Castigatorul va fi anuntat pe data de 4 Noiembrie. Va multumim pentru timpul acordat si va dorim succes!

European Hardware Association este o asociatie alcatuita din LAB501 (Romania), Tweakers (Olanda), KitGuru (Marea Britanie), Hardwareluxx (Germania), Cowcotland (Franta), Hardware Upgrade (Italia), Geeknetic (Spania), PurePC.pl (Polonia) si iO-TECH (Finlanda). Impreuna, aceste site-uri sustin peste 22 de milioane de vizite pe luna, au o audienta pe Facebook de jumatate de milion de fani si ofera o baza de date cu peste 100000 de articole, review-uri si teste.

 

Comentarii

2 comentarii la: European Hardware Association – Community Awards 2021 – Chestionar + CONCURS

  1. Feli a scris pe:

    Salut, mi-a placut in mod special intrebarea 21 (21. New Radio Buttons).

    Am ales raspunsul numarul 2: “Option 2”, nu de alta dar daca tot aveam 2 optiuni era pacat s-o aleg pe prima nu :)))?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Raspuns corect. Lasand gluma la o parte, s-a rezolvat 🙂

Lasa-ne un comentariu: