GeForce Garage – Rise of Titans – The Aftermath

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 13 March, 2017.

Rise of Titans

 
Marti, 7 Martie 2017, 08:25, Poznan – Polonia
 
Trei pasageri coborau din avionul Bombardier Q400 al liniilor aeriene poloneze, in care se imbarcasera in Varsovia cu mai putin de o ora in urma. Traseul Bucuresti – Varsovia / Varsovia – Poznan a fost destul de scurt, cu toate acestea eram deja obositi, deoarece ne intalnisem in fata aeroportului Otopeni la ora 4:20. In aeroportul din Poznan ne astepta cel care avea sa ne devina cel mai bun prieten in urmatoarele zile, mai precis Michał Kasprzak, supranumit Kazah, unul dintre membrii echipei TK Workshop.

Obositi si infrigurati, ne-am indreptat inspre masina, intr-o dimineata cetoasa si mohorata, in care mercurul termometrului nu indica mai mult de 5 grade Celsius. Aveam o zi intreaga de treaba in fata si toate detaliile infruntarii care urma trebuiau puse la punct. Desigur, era vorba despre detaliile finale, deoarece in ultima luna pregatisem indelung evenimentul alaturi de Staszek “Tips” Wiertelak si colegii de la Nvidia. Componentele erau deja pregatite si mare parte din materiale si unelte erau deja acolo. Cu toate acestea, ultimele detalii trebuiau finalizate inainte de infruntarea titanilor – Rise of Titans.

Drept urmare ne imbarcam in Nexia-ul naravas al lui Kazah si porneam spre Fort VI, districtul Jeżyce, orasul Poznan, una dintre fortificatiile construite in jurul orasului, similare forturilor din jurul Bucurestiului. In fond, ce loc mai bun puteam gasi pentru aceasta infruntare decat un fort construit de armata Prusiei in 1876?

 
Intro-01

Intro-02

Intro-03

Comentarii

8 comentarii la: GeForce Garage – Rise of Titans – The Aftermath

 1. Cristian Alexandru a scris pe:

  Dacă ar fi să descriu munca voastră intr’un singur cuvânt este WOW !!!
  Tot ansamblul arată dintr-un episod Star Trek, o bestie brută cu o înfățișare de ți de zbârlește pielea atunci când o vezi.
  Genial, sunteți geniali și pot să spun că este cel​ mai tare sistem pe care l-am văzut.
  Vă felicit și vă respect. Mult succes !

 2. Artanis a scris pe:

  Frumos pe verde, pesemne la Vega treceti pe rosu 🙂
  Sistemul vostru mi se pare ca arata mai profi, mai ingrijit si mai inchegat, pe când al lor e mai original, mai neasteptat. Bravo ambelor echipe!

 3. Paul a scris pe:

  Felicitari echipei Romania! Imi place ca ati mizat pe un built clasic, frumos, bestial si coerent. Cei din Polonia au incercat ei ceva neconventional, dar nu prea le-a iesit, mai au de lucru.

 4. Dumitrescu Radu a scris pe:

  Felicitari baieti,arata intr-un mare fel bestia!

 5. DRAGOS a scris pe:

  Faina confruntare! Dar sunt de acord ca sistemul vostru are un aspect mai profi. Doar ddaca ne uitam la tubulatura…

 6. xtremage a scris pe:

  Bravo baietii….
  Pe afara arata mai bine al polonezilor… dar inauntru sunteti mult peste ei.
  Timpu fiind limitat se pare ca fiecare dintre echipe s-a axat pe ceva, voi cu interiorul si ei cu exteriorul.

 7. doru bm a scris pe:

  Respect pentru munca depusa !

 8. Monstru Post author a scris pe:

  Multumim frumos baieti!!!

Lasa-ne un comentariu: