Review – KFA2 GeForce GTX 1080 Ti EXOC

Scris de: , in categoria: Placi video, in 25 July, 2017.

KFA2 GeForce GTX 1080 Ti EXOC

 
Asa cum stiti, in ultimii ani am inceput sa testam mai multe implementari in cazul placilor video cu adevarat importante, cum ar fi varfurile de gama sau modelele cu un raport calitate/pret iesit din comun. Si cum adevaratul varf de gama se numeste momentan Nvidia GeForce GTX 1080 Ti, ne-am dat seama ca in cele peste 4 luni care au trecut de la lansarea acestuia nu am testat decat trei modele, mai precis referinta si doua implementari de la MSI si AORUS. Ce-i drept, stocul nu a fost chiar generos in aceasta vara, iar preturile au luat-o razna la un moment dat, din cauza febrei minatului.

Acum insa, lucrurile au inceput sa se aseze din nou, prin urmare ne-am decis sa testam si alte implementari interesante de GTX 1080 Ti si va pot spune ca in afara de modelul despre care discutam astazi mai exista deja doua bestii pe masa de teste. Dar despre ele vom discuta la momentul potrivit. Astazi ne vom concentra asupra unei versiuni accesibile de GTX 1080 Ti, pe numele sau KFA2 GeForce GTX 1080 Ti EXOC. Cititorii fideli stiu deja la ce sa se astepte, pentru ca in urma cu ~7 luni am testat o versiune similara pentru GTX 1080, pe numele sau KFA 2 GTX 1080 EXOC Sniper.

Asa cum am putut vedea atunci, spre deosebire de bestiile denumite Hall Of Fame, modelele EXOC au frecvente ceva mai conservatoare, dar si un pret apropiat de referinta, prin urmare pot fi o solutie buna pentru cei care nu au un buget foarte generos. Ma rog… in alte tari, pentru ca in Romania nu prea se gasesc, dar asta este o alta poveste.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – KFA2 GeForce GTX 1080 Ti EXOC

  1. GS a scris pe:

    Hai cu Lightning-ul 🙂
    BTW, Lightning-ul tau are coil? Si alti review-eri au remarcat asta.

    Si daca tot suntem la Galax/KFA2, avem sanse sa vedem un 1080 Ti HOF?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Da, normal ca exista si versiunea Hall Of Fame 🙂

  3. hubtiti a scris pe:

    dc sa cumperi o vers super scumpa si super overclockata din fabrica cand poti lua o vers mai ieftina si cu msi afterburns o aduci la frecventele celei super scumpe ? lucru testat cu un gtx 1070

  4. Monstru Post author a scris pe:

    In cazul asta KFA-ul este versiunea ieftina…

  5. kvarq a scris pe:

    hubtiti, o versiune aftermarket mai buna nu inseamna doar un clock al GPU sau VRAM mai sus, ci mai degraba temperaturi mai mici intr-un mod cat mai silent posibil 🙂

    vei vedea in review-ul de Lightning mai exact 😉

Lasa-ne un comentariu: