LSE LanParty V14 – Revenge of the Fallen

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 4 December, 2015.

La final

 
Si uite asa, intr-o seara friguroasa de Noiembrie, impachetam jucariile si ma gandeam cand doamne au trecut 8 editii de LSE. Nu, nu m-as fi asteptat ca Lan Party-ul studentilor sa creasca atat de mult si nu ma asteptam sa devina una dintre cele mai longevive competitii de gaming din Romania.

Uite insa ca acest lucru s-a intamplat si vinovati de asta sunt in primul rand copiii din Liga Studentilor Electronisti. Ma rog… copii e un fel de a spune… poate asta erau acum 3-4 ani, acum discutam deja de oameni in campul muncii, unii dintre ei cu copii acasa. Cu toate acestea, Lan Party-ul a continuat sa creasca, sa devina din ce in ce mai mare si mai cunoscut, iar eu pot spune ca este o placere sa participam la fiecare editie.

M-am bucurat sa vad din nou atatia pasionati stransi la un loc. M-am bucurat sa vad din nou la datorie prietenii de la GIGABYTE, HyperX, Logitech, Noctua si Seasonic. Si ceva imi spune ca o sa ma bucur din nou, in primavara. Si cred ca atunci s-ar putea sa revenim la show-ul cu azot…

 
Outro

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: