Va asteptam la LSE LanParty v13 – Dark Moon !

Scris de: , in categoria: Stiri, in 3 April, 2015.

Doamnelor si domnilor, baieti si fete… pasionati de overclocking si gaming… a venit momentul sa ne intalnim din nou sub cupola rectoratului UPB pentru a petrece impreuna un week-end dedicat jocurilor si calculatoarelor!!! Da, ma refer la cea de-a 13-a editie a LanParty-ului organizat de Liga Studentilor Electronisti si la a 6-a editie organizata impreuna cu LAB501 !!! Ca de fiecare data, vom avea pentru voi multe concursuri, surprize si premii. Si ca de fiecare data, vom incerca sa ne autodepasim si sa organizam un eveniment si mai mare si mai frumos si mai impresionant decat ultima editie. Si cum pana acum am reusit sa facem asta… nu vad nici un motiv ca anul acesta sa ne abatem de la traseul pe care l-am conturat in ultimii ani alaturi de colegii nostrii de la LSE !

Pe data de 4 Aprilie 2015, in cladirea Rectoratului UPB, corp AN, la ora 10:00 va incepe dezmatul gameristic! La standul PC GARAGE va fi aglomeratie și de această data, caci echipa lor va organiza un turneu de HEROES OF THE STORM, in sistem de 5v5. Aici nu trebuie să vii cu pc-ul tau, sponsorii iti vor pune la dispozitie un sistem complet pentru a-ti demonstra calitățile de gamer.

Nu in ultimul rand, in standul LAB501 si GIGABYTE te asteaptă premii, tombole și concursuri. In plus, aici te vei putea inscrie la un turneu de LOL 1v1. Iar… overclockeri – stati linistiti, ramane cum am stabilit – ca in fiecare an veti avea parte de o demonstratie cu azot lichid din partea echipei LAB501. De la 12:00 la 13:00 vom dezlantui iadul inghetat asupra bietelor componente, deci aveti grija sa nu ratati ocazia de a ne vedea in actiune!

Am uitat ceva? Poate doar pagina evenimentului – LSE LanParty V13 – si lista partenerilor si a sponsorilor – RockFM, PCGarage, GIGABYTE, Logitech, Noctua si Seasonic.

Va asteptam !!!

 

afis-lan

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: