Portretul cititorului 2020 – Chestionar + CONCURS

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 2 June, 2020.

Portretul cititorului 2020

 

Asa cum v-am obisnuit deja in fiecare an, a venit momentul sa aflam din nou preferintele voastre in materie de hardware si tehnologie inteligenta, in cadrul studiului pan-european desfasurat de catre toate site-urile membre in European Hardware Association. Timp de mai bine de 2 saptamani, pana pe 20 Iunie 2020, veti avea ocazia sa completati chestionarul nostru, pe care am incercat sa il optimizam astfel incat sa nu va irosim timpul cu intrebari inutile.

Desigur, pe mine personal ma intereseaza mai putin ce achizitii aveti in plan sau cat veti cheltui in urmatorul an, dar pe de alta parte cati romani sunt interesati de surse de alimentare si cati de tastaturi de gaming reprezinta un subiect interesant in momentul in care discutam despre cititorii celui mai important site hardware din Romania. Ah…si cine stie… poate daca vad si producatorii ca nu ne intereseaza atat de mult tehnologia RGB… primim mai multe componente elegante si mai putine luminite…

Prin urmare, o sa va rog sa va lipsiti de 3 minute din timpul vostru pretios si sa raspundeti chestionarului nostru. Nu dureaza mult, raspunsurile sunt anonime si ne ajutati sa strangem date reale, despre preferintele cititorilor nostrii, care pot influenta pe viitor companiile care va intereseaza sau magazinele care va intereseaza. Nu este obligatoriu, nu avem nevoie nici macar de adresa voastra de email, daca nu doriti sa participati la concurs, pur si simplu aceste raspunsuri ne ajuta in a contura portretul cititorului EHA la mijlocul lui 2020.

Pe de alta parte, pentru ca timpul vostru este pretios, in semn de apreciere pentru cei care au completat chestionarul, punem la bataie si un premiu, oferit de European Hardware Association. Premiul este oferit la nivel european, pentru toti cititorii site-urilor EHA care vor completa chestionarul pana pe 20 Iunie si va fi acordat prin tragere la sorti.

Care este premiul? Ei bine, de aceasta data ne-am gandit sa oferim ceva diferit. Astfel, European Hardware Association, prin partenerii Parsec Media S.L, pune la bataie 1500 Euro pentru achizitionarea notebook-ului pe care vi-l doriti. Cu alte cuvinte, castigatorul isi poate alege orice notebook doreste din magazin, din Uniunea Europeana, cu o valoare de pana la 1500 Euro, in magazin, in momentul decernarii premiului.

Daca doriti sa fiti inscrisi in tragerea la sorti, va trebui sa completati campul email de pe ultima pagina a chestionarului, cu o adresa de email valida. Nu sunt necesare date personale (nume, etc) si nu vom utiliza adresa de email in alt scop decat tragerea la sorti pentru acest concurs. Toate adresele de e-mail vor fi sterse dupa finalizarea tragerii la sorti si acordarea premiului.

Completarea chestionarului dureaza aproximativ 3 minute si este recomandabil sa intreprindeti aceasta activitate utilizand un desktop / notebook. Castigatorul va fi anuntat in saptamana 22-26 Iunie. Va multumim pentru timpul acordat si va dorim succes!

Completeaza chestionarul aici.
 


 

Comentarii

5 comentarii la: Portretul cititorului 2020 – Chestionar + CONCURS

 1. Cristian G a scris pe:

  Am completat f atent , si am avut bucuria sa regasesc si mentiunea RGB,
  – sper sa dispara cat mai curand , asa sa fie , am contribuit cu bifa de rigoare .
  Poate se va realiza .
  Dar asa cum vrem curat pe strazi si primim seminte , fara saci de gunoi aruncati peste tot, sosele suspendate ,fara batai pe strada,fara rahati de caini pe trotoare, gainat de porumbei peste tot , autostrazi , pasaje , poduri , respect , etc , sigur asa va fi viitorul , asa cum ni-l inchipuim !

 2. Liviu a scris pe:

  Da ce aveti ma cu RGB ! E superb – arata intr-un mare fel daca reusesti sa le corelezi frumos . Pe vremuri nu se punea un gand in aspectul componentelor , iar acum sunt foarte elaborate . Cred ca un produs RGB e mai bine realizat, gandit decat unul fara – de exemplu un design tip turbina .

 3. Costin Stanciulescu a scris pe:

  Stiti ca nu sunt afisate comentariile pe iPad? Problema veche de mai multe luyni.

 4. Cristian G a scris pe:

  Salutare, cine a castigat concursul ?

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Din pacate… un olandez 🙁

Lasa-ne un comentariu: