Portretul cititorului 2024 – Chestionar + CONCURS

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 15 April, 2024.

Portretul cititorului 2024

 

UPDATE – castigatorul este m***********[email protected] din Germania. Va multumim pentru participare si va dorim mult succes data viitoare!

Asa cum v-am obisnuit deja in fiecare an, a venit momentul sa aflam din nou preferintele voastre in materie de hardware si tehnologie inteligenta, in cadrul studiului pan-european desfasurat de catre toate site-urile membre in European Hardware Association. Timp de mai bine de 2 saptamani, pana pe 3 Mai 2024, la ora 20:00, veti avea ocazia sa completati chestionarul nostru, pe care am incercat sa il optimizam astfel incat sa nu va irosim timpul cu intrebari inutile.

Desigur, pe mine personal ma intereseaza mai putin ce achizitii aveti in plan sau cat veti cheltui in urmatorul an, dar pe de alta parte cati romani sunt interesati de surse de alimentare si cati de tastaturi de gaming reprezinta un subiect interesant in momentul in care discutam despre cititorii celui mai important site hardware din Romania.

Prin urmare, o sa va rog sa va lipsiti de 3 minute din timpul vostru pretios si sa raspundeti chestionarului nostru. Nu dureaza mult, raspunsurile sunt anonime si ne ajutati sa strangem date reale, despre preferintele cititorilor nostrii, care pot influenta pe viitor companiile care va intereseaza sau magazinele care va intereseaza. Nu este obligatoriu, nu avem nevoie nici macar de adresa voastra de email, daca nu doriti sa participati la concurs, pur si simplu aceste raspunsuri ne ajuta in a contura portretul cititorului EHA la mijlocul lui 2024.

Pe de alta parte, pentru ca timpul vostru este pretios, in semn de apreciere pentru cei care au completat chestionarul, punem la bataie si un premiu, oferit de European Hardware Association. Premiul este oferit la nivel european, pentru toti cititorii site-urilor EHA care vor completa chestionarul pana pe 3 Mai si va fi acordat prin tragere la sorti.

European Hardware Association, prin partenerii Parsec Media S.L, pune la bataie un notebook de gaming Acer Nitro 16, echipat cu un procesor AMD Ryzen 7 7735HS, o placa video Nvidia GeForce RTX 4070 Mobile, 32GB DDR5, SSD NVMe de 1TB si Windows 11, in valoare de 2000 Euro.

Daca doriti sa fiti inscrisi in tragerea la sorti, va trebui sa completati campul email de pe ultima pagina a chestionarului, cu o adresa de email valida. Nu sunt necesare date personale (nume, etc) si nu vom utiliza adresa de email in alt scop decat tragerea la sorti pentru acest concurs. Toate adresele de e-mail vor fi sterse dupa finalizarea tragerii la sorti si acordarea premiului. Castigatorul va fi anuntat pe 8 Mai.

Completarea chestionarului dureaza aproximativ 3 minute si este recomandabil sa intreprindeti aceasta activitate utilizand un desktop / notebook.

Completeaza chestionarul aici.
 

Comentarii

7 comentarii la: Portretul cititorului 2024 – Chestionar + CONCURS

 1. butcher a scris pe:

  Completat!

 2. borzos lorena Maria a scris pe:

  super sa fie cu noroc

 3. Adelin a scris pe:

  citesc carti online, ocazional.

 4. Jordean Narcisz a scris pe:

  Succes!

 5. SigurNuMarius a scris pe:

  Foarte intuitiv si foarte bine gandite intrebarile.

 6. Cris a scris pe:

  Sunt curios cine câștigă.

 7. Andixul a scris pe:

  Sper sa castig eu premiul, chiar am nevoie de un laptop mai bun.

Lasa-ne un comentariu: