Prezentare – AORUS AD27QD Gaming Monitor

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 16 January, 2019.

Concluzii

 
In urma cu doi ani de zile GIGABYTE lansau brand-ul AORUS in Europa, acesta fiind dedicat componentelor de gaming high-end. Atat placile de baza, cat si placile video AORUS, au reusit sa impresioneze in ultimii 2 ani, iar producatorul si-a completat gama de produse cu periferice, surse, memorii, SSD-uri si in principiu cam orice am putea monta in sau pe langa un calculator, cu exceptia procesorului. Cea mai noua aditie a seriei AORUS este AORUS AD27QD Gaming Monitor, un produs high-end dedicat celor care nu vor sa faca nici un fel de compromis. Acesta va fi disponibil pe piata in curand pentru ~2800 RON si a reusit sa ne impresioneze cu adevarat.

Astfel, AORUS nu doar au intrat pe piata monitoarelor, dar au facut-o cu stil, cu un produs care exceleaza la toate capitolele, de la functiile oferite gamerilor si pana la fidelitatea culorilor si calitatea panoului IPS utilizat, AORUS AD27QD fiind unul dintre putinele monitoare care se poate lauda atat cu performante la cel mai inalt nivel in jocuri, cat si cu o fidelitate foarte ridicata a culorilor, care il recomanda pasionatilor editarii foto /video.

Mai mult decat atat, daca aruncam o privire la oferta concurentei, ne dam seama ca si raportul calitate / pret este foarte bun, cei de la GIGABYTE reusind o lansare de zile mari. Nu este usor sa intri pe piata intr-un domeniu nou, dominat de producatori cu traditie, unii dintre ei adevarati giganti care isi produc singuri panourile. Insa uneori, odata la cativa ani, exista si o astfel de lansare care reuseste sa ne uimeasca. Iar GIGABYTE au reusit asta din plin, AORUS AD27QD fiind in momentul de fata unul dintre cele mai performante si dotate monitoare de pe piata. Bravo!

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – AORUS AD27QD Gaming Monitor

  1. Andrei a scris pe:

    Buna, cand VA Fi disponibil in Romania ?

Lasa-ne un comentariu: