Prezentare – AORUS FI27Q Gaming Monitor

Scris de: , in categoria: Diverse, in 19 September, 2019.

AORUS FI27Q

 
La inceputul anului va povesteam despre intrarea celor de la GIGABYTE pe piata monitoarelor, exemplificand prin modelul AORUS AD27QD, care a reusit sa ne impresioneze, oferind performante high-end si un raport calitate / pret greu de atins. Timpul a trecut si pe parcursul anului 2019 GIGABYTE au lansat o gama intreaga de monitoare, inclusiv modele curbate si modele de 24″ cu o rata de refresh foarte ridicata, dedicate gamer-ilor.

AORUS AD27QD s-a bucurat de un real succes, producatorul facand fata cu greu numarului de comenzi primite de la pasionati, insa asta nu inseamna ca GIGABYTE s-au culcat pe lauri si s-au multumit sa lase lucrurile asa. Astfel, la 9 luni de la lansarea pe piata a varfului de gama AORUS AD27QD, GIGABYTE lanseaza astazi inlocuitorul lui, modelul AORUS FI27Q.

Acesta este construit in jurul unui panou IPS de 27″, cu rezolutie WQHD, rata de refresh de 165Hz, un nivel de alb declarat de 350 cd/m2, contrast 1000:1, unghiuri de vizualizare 178/178, HDR 400, timp de raspuns de 1ms si o serie intreaga de tehnologii care incearca sa ne faca viata mai usoara.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – AORUS FI27Q Gaming Monitor

  1. ady a scris pe:

    Cand o sa apara pe piata,ai cumva idee?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Incepand de astazi…cam oricand, depinde de transport cred

Lasa-ne un comentariu: