Prezentare – AORUS FI27Q Gaming Monitor

Scris de: , in categoria: Diverse, in 19 September, 2019.

Concluzii

 
AORUS FI27Q este practic un AD27QD imbunatatit, redenumit pentru a comunica mai usor principalele specificatii. Astfel, F indica formatul monitorului (flat), I indica tipul panoului (IPS), 27 este diagonala iar Q indica rezolutia (QHD). Dincolo de noua denumire, avem de-a face cu excelentul AD27QD, cu acelasi sasiu si panou, in cazul caruia au fost aplicate o serie de imbunatatiri la nivelul procesorului (165Hz vs 144Hz), la nivelul panoului (luminozitate, contrast si reproducere a culorilor si mai bune) si la nivelul tehnologiilor suportate (Freesync 2, G-Sync compatible, spatiul de culoare DCI-P3, etc).

Reteta de baza a ramas insa aceeasi, mai precis un monitor elegant, care poate fi utilizat fara probleme atat de gameri cat si de profesionisti, care ofera posibilitati avansate de ajustare si o calitate ridicata a panoului profesionistilor, respectiv o rata de refresh ridicata si tehnologii proprietare gamerilor.

AORUS FI27Q ar trebui sa isi faca aparitia in retail zilele acestea, urmand a fi comercializat pentru aproximativ acelasi pret ca si inaintasul sau, AD27QD. In aceste conditii, AORUS FI27Q este un monitor care ofera atat un raport calitate / pret optim, la fel ca si AD27QD, cat si performante imbunatatite, fiind practic unul dintre cele mai performante monitoare de gaming disponibile pe piata in acest moment.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – AORUS FI27Q Gaming Monitor

  1. ady a scris pe:

    Cand o sa apara pe piata,ai cumva idee?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Incepand de astazi…cam oricand, depinde de transport cred

Lasa-ne un comentariu: