Prezentare – AORUS FI27Q Gaming Monitor

Scris de: , in categoria: Diverse, in 19 September, 2019.

 
AORUS FI27Q este livrat intr-un ambalaj voluminos, in care gasim monitorul, cablul de alimentare, cablul USB, un cablu HDMI, un cablu Display Port, manualul utilizatorului si CD-ul cu aplicatia OSD Sidekick. Aspectul exterior este identic cu ceea ce puteam vedea in cazul lui AD27QD, AORUS FI27Q fiind practic un upgrade al acestuia.

La fel ca si inaintasul sau, AORUS FI27Q este dotat cu trei zone iluminate RGB, care pot fi controlate cu ajutorul aplicatiei RGB Fusion, pozitionate pe latura din spate a monitorului. AORUS FI27Q ofera aceleasi posibilitati de ajustare a pozitiei ca si AD27QD, putand pivota in plan orizontal cu pana la 20 de grade in fiecare parte, in timp ce pivotarea in plan vertical poate avea valori cuprinse intre -5 si 21 de grade. Mai mult decat atat, avem la dispozitie 130mm pentru reglarea inaltimii, iar cei care lucreaza in mod portrait pot utiliza fara probleme AORUS FI27Q in acest fel.

Toata conectica este pozitionata pe latura inferioara, aici fiind dispuse un conector standard pentru alimentare la priza (sursa este inclusa in monitor), 2 conectori audio (casti si microfon), 2 conectori HDMI, 1 conector Display Port, 1 conector USB 3 Type B si doi conectori USB 3.0. Pornirea sau oprirea alimentarii monitorului, respectiv navigarea prin meniul OSD este realizata cu ajutorul unui singur buton/joystick pozitionat pe latura inferioara a monitorului, sub logo.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – AORUS FI27Q Gaming Monitor

  1. ady a scris pe:

    Cand o sa apara pe piata,ai cumva idee?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Incepand de astazi…cam oricand, depinde de transport cred

Lasa-ne un comentariu: