Plextor M5 Pro 128GB, PX-B950SA si PX-891SA Review

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 3 July, 2013.

Plextor M5 Pro 128GB

 

Cu totii am auzit de Plextor, compania japoneza care era o referinta in ceea ce priveste calitatea unitatilor CD-ROM / CD-RW in anii 2000. Imi amintesc cu drag de acea perioada cand unitatile optice nu erau privite ca si consumabile, iar producatori ca Plextor, TEAC sau Yamaha concurau aprig pentru calitatea scrierii nu pentru cel mai mic pret cum se intampla acum.

In timp, popularitatea unitatilor optice a scazut simtitor iar Plextor a trebuit sa se reorienteze si sa se tranforme din leader in follower. Brandul Plextor este folosit in momentul de fata de Lite-On IT Corporation, ceea ce inseamna ca aceleasi produse le putem gasi atat cu sigla Plextor cat si cu sigla Lite-On. Cum Plextor este vazut ca un brand premium, acesta beneficiaza de un bundle mai bogat precum si firmware-uri usor diferite in unele cazuri.

In momentul actual, Plextor se concentreaza asupra gamei sale de SSD-uri, acest segment beneficiind de o piata mult mai mare in ultimii ani decat piata unitatilor optice. In articolul de astazi ne vom ocupa de SSD-ul M5 Pro cu o capacitate de 128GB dar si de BluRay Writer-ul PX-B950SA si DVD-RW-ul PX-891SA.

 

_MG_1887

 

Comentarii

Un comentariu la: Plextor M5 Pro 128GB, PX-B950SA si PX-891SA Review

  1. Eugeniu a scris pe:

    Eu activez de 20 ani in sfera filmaking si am oxperienta larga la capitolul DVD. Aveam inainte Asus si scria bine acum am luat ultimul model si e cu defect. Am vrut sa ma orientez la Plextor dar am inteles ca si Plextor sa iefteniy itre timp in calitate. Eu am gasit Plextor px891SA si 891 SAW cine stie care e diferenta itre SA si SAW si SAW-r.

Lasa-ne un comentariu: