Review – ADATA Premier SP550 480GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 29 August, 2016.

Concluzii

 
ADATA Premier SP550 480GB poate fi gasit in magazine pentru preturi cuprinse intre 500 si 570 RON, partenerii nostrii de la evoMAG comercializand-ul pentru 540 RON. In functie de magazin, ADATA Premier SP550 480GB este cu cateva zeci de RON mai accesibil sau mai costisitor decat Kingston UV400, ambele produse avand un pret mai mic decat Transcend SSD220S 480GB.

Ca si performante, modelul ADATA se pozitioneaza intre cei doi competitori, desi intrece modelul Kingston in anumite situatii. Merita amintit faptul ca modelul Kingston are un MTBF specificat de producator de un milion de ore de functionare, in timp ce modelul ADATA este certificat pentru un milion si jumatate de ore de functionare.

Prin urmare, ADATA Premier SP550 480GB este o varianta demna de luat in seama de catre cei care isi doresc un SSD accesibil de capacitate mare – pe langa Windows si cateva programe, parca merita instalate si cateva jocuri pe SSD, nu-i asa? Acum, ca am testat oferta entry-level a celor de la ADATA, trebuie sa recunosc ca mai am o singura dorita de la ei anul acesta – sa testez un model high-end. In fond, ADATA au stat intotdeuna alaturi de Intel si Kingston la acest capitol.

 

Prezentare-04

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: