Review – eekoo 120G SSD Solid State Drive SATA3

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 4 March, 2019.

eekoo 120G

 
Saptamana trecuta va povesteam despre un set de accesorii pentru GoPro de la Gearbest, care sunt disponibile si in tara noastra. Astazi m-am gandit sa vedem cum se comporta un produs dintr-o cu totul alta categorie, mai precis un SSD. Rationamentul este destul de simplu – in cazul unor bucati de plastic nu prea exista riscul de surprize legate de performanta si fiabilitate. Cu totul altfel stau lucrurile in cazul unui produs electronic, mai ales daca discutam despre un produs electronic cu un pret destul de apropiat de cel al bucatilor de plastic despre care va povesteam mai sus.

eekoo 120G SSD Solid State Drive SATA3 este un SSD S-ATA 3, cu o capacitate de 120GB si un pret de 22.99 USD, la care se adauga 2.18 USD pentru livrarea cu tracking number si 19% TVA in vama, asta insemnand ca produsul va ajunge la utilizator la un pret de 125 RON. In momentul de fata, cel mai accesibil SSD de 120GB de la un producator cunoscut este comercializat pentru ~90 RON in Romania, deci eekoo 120G SSD Solid State Drive SATA3 are o sarcina destul de grea in a ne convinge ca merita timpul de asteptare si increderea acordata unui brand necunoscut.

Chiar si asa, am fost curios cum se comporta un SSD no-name comercializat in China, asa ca l-am tratat asa cum as face-o cu orice alt SSD – l-am pozat, l-am testat si acum a venit momentul sa vedem despre ce este vorba.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – eekoo 120G SSD Solid State Drive SATA3

Lasa-ne un comentariu: