Review – eekoo 120G SSD Solid State Drive SATA3

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 4 March, 2019.

Concluzii

 
Din punct de vedere al performantei, eekoo 120G SSD Solid State Drive SATA3 a fost o surpriza placuta, cu viteze de scriere foarte bune, insa vitezele de citire sunt ceva mai mici, probabil datorita utilizarii a doar doua IC-uri pentru a obtine cantitatea de 120GB. Si din punct de vedere al aspectului si al calitatii constructiei eekoo 120G SSD Solid State Drive SATA3 este un SSD prezentabil, putand concura fara probleme orice brand cunoscut.

Problema, in cazul de fata, este concurenta acerba in acest segment popular, care a dus la existenta unor produse de acelasi gen cu preturi ceva mai mici. Desigur, probabil ca majoritatea SSD-urilor din aceasta gama de pret comercializate in Romania nu vor atinge neaparat aceeasi viteza de scriere, insa exista cu siguranta alternative in aceeasi gama de pret, ba chiar de la producatori destul de cunoscuti.

Personal mi se pare interesant eekoo 120G SSD Solid State Drive SATA3 si voi continua sa il utilizez, pentru a verifica fiabilitatea in timp. Pe de alta parte, nu cred ca acesta este genul de produs pentru care merita sa astepti 2-3 saptamani, in conditiile in care exista alternative si in Romania la preturi similare. Cei de la Gearbest au multe de oferit, in special la capitolul diversitate si pret, insa in categoriile consacrate, cum ar fi SSD-uri, nici noi nu stam mai prost la acest capitol.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – eekoo 120G SSD Solid State Drive SATA3

Lasa-ne un comentariu: