Review – Kingston Fury Renegade RGB DDR4 3600 CL16 2X16GB – Hynix DRJ Dual Rank

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 24 August, 2021.

Concluzii

 
Memoriile Hynix DRJ nu mai reprezinta o noutate pentru cititorii nostri, primul kit de acest gen fiind prezentat pe LAB501 in urma cu mai bine de un an. Diferenta de aceasta data este faptul ca am discutat despre un kit dual-rank, ceea ce implica automat si o performanta ceva mai ridicata, in special pentru platformele AMD. In al doilea rand, daca anul trecut discutam despre un kit DDR4 4400, iata ca anul acesta am testat un kit accesibil, DDR4 3600, care costa aproximativ 950RON, in conditiile in care discutam despre un kit de 32GB.

Nu in ultimul rand, este primul kit din noua serie Kingston Fury Renegade RGB pe care il testam si pot spune ca gigantul american a facut o treaba buna, memoriile avand radiatoare solide, care mentin IC-urile reci pe toata durata testelor, precum si o solutie de iluminare placuta din punct de vedere estetic. Desigur, asa cum ii cunoastem pe cei de la Kingston, acestia vor folosi mai multe tipuri de IC-uri pe aceeasi serie, in functie de frecventa si capacitate, deci asteptati-va sa vedeti kituri Kingston Fury Renegade RGB echipate cu Hynix DRJ dar si cu Micron E-Die sau Samsung B-Die, single sau dual rank.

Revenind la kitul testat astazi, acesta este capabil sa functioneze stabil la frecvente cu mult peste cele specificate de producator, avand in acelasi timp un un raport calitate / pret excelent. Practic, discutam despre unul dintre cele mai accesibile kituri de memorie DDR4 3600 CL16 de 2 x 16GB, in conditiile in care avem de-a face cu radiatoare solide, iluminare RGB de buna calitate si un potential de overclocking semnificativ. Cu alte cuvinte, chiar daca numele HyperX a intrat in portofoliul HP, legenda merge mai departe prin Kingston Fury.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Kingston Fury Renegade RGB DDR4 3600 CL16 2X16GB – Hynix DRJ Dual Rank

 1. Vlad a scris pe:

  Salut.

  ” Placa video a ramas aceeasi Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, cea mai puternica placa video in momentul de fata ” din pacate RTX3090 este peste 2080 Ti.

  Numai bine.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Cand am scris metodologia, 2080Ti inca era the king 🙂

 3. Deplay a scris pe:

  Ar fi bine dacă ați publica și subtimings la rami pt tweaked.

Lasa-ne un comentariu: