Review – Thermaltake TOUGHRAM RGB DDR4 4400 CL20 2x8GB – Hynix DJR

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 30 March, 2020.

Thermaltake TOUGHRAM RGB

 
Asa cum am vazut in ultimii ani, multi producatori au iesit din segmentul lor traditional si s-au extins inspre alte categorii de produse. Indiferent daca discutam despre marii producatori de placi de baza, care au ajuns in zilele noastre sa ofere intregi ecosisteme – de exemplu GIGABYTE ofera tot ce am putea avea nevoie pentru a construi un sistem, cu exceptia procesorului – sau despre producatori de carcase care au inceput sa produca surse sau sisteme de racire de tip AIO, extinderea portofoliului de produse pare sa fie o preocupare principala pentru multe brand-uri, iar cei de la Thermaltake nu fac exceptie.

Astfel, acestia sunt manati de filozofia “nu exista produs pe care sa nu putem adauga iluminare RGB” si au investit considerabil in utilitare dedicate, atat pentru PC cat si pentru iOS si Android, surse RGB, componente pentru sisteme de racire cu lichid, periferice RGB, s.a.m.d. Iar unul dintre primele tipuri de produse pe care am vazut iluminare RGB este memoria RAM, drept urmare cei de la Thermaltake au adaugat si aceasta categorie de produse in portofoliul lor.

In momentul de fata, Thermaltake comercializeaza seriile M-One, H-One si TOUGHRAM, fara iluminare RGB, seriile TOUGHRAM RGB si TOUGHRAM Z-One cu iluminare RGB, respectiv seria WaterRam RGB, echipata de asemenea cu iluminare RGB. Pentru testul de astazi, noi am ales cel mai potent kit din seria TOUGHRAM RGB, mai precis Thermaltake TOUGHRAM RGB DDR4 4400.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Thermaltake TOUGHRAM RGB DDR4 4400 CL20 2x8GB – Hynix DJR

  1. meseriasugt a scris pe:

    “Kitul primit de noi are un profil XMP/A-XMP vizibil in BIOS, mai precis DDR4 4400 19-25-25-45 1.45v, insa CPU-Z vede un alt profil, mai precis DDR4 4400 19-25-25-45 1.45v”, (cred ca ai vrut sa zici 20-25-25-45 1.45v)

    Stima!

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Corect, multam de atentionare!

Lasa-ne un comentariu: