Computex 2024 – Thermaltake arata carcase noi

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2024.

Thermaltake

 

Dupa cum suntem obisnuiti, cei de la Thermaltake au unul din cele mai mari standuri din cadrul targului de la Computex, in cadrul caruia constant se misca un numar impresionant de oameni, toti dornici sa vada noile produse. Fiind cea de-a 25-a aniversare a brandului, acestia au adoptat culoarea Hydrangea Blue ca nuanta aniversara, drept urmare am putut-o vedea atat in culorile booth-ului in sine, in produsele prezentate dar si in culorile tricourilor reprezentantilor Thermaltake.

Zona de carcase a fost foarte bogata atat in produse noi cat si in variatii de culoare ale acestora, printre care se numara TR100, CTE E550 TG, Ceres 350 MX, The Tower 300, The Tower 250, The Tower 600 cat si noile carcase pentru workstation-uri AX300, AX500, AX700.

Vom incepe cu lansarea carcasei TR100 Mini-ITX a carei poveste porneste de la un gand avut de CEO-ului Thermaltake – “Si daca cineva vrea sa calatoreasca cu PC-ul dupa el?”. Asadar, cu o capacitate sub 15 litri, carcasa ofera suport pentru un AIO de pana la 280 mm si poate acomoda surse de alimentare SFX cat si placi grafice de pana la 360 mm. Panourile laterale au magneti incorporati, iar aditional se poate opta pentru un kit cu ecran LCD. Interesant este si accesoriul de tip bagaj pe care Thermaltake il ofera, reusind astfel sa puna literalmente ideea CEO-ului in practica. Culoarea carcasei si a bagajului urmeaza tema coloristica aniversara, Hydrangea Blue.

Thermaltake continua dezvoltarea seriei CTE (Centralized Thermal Efficiency), recunoscute pentru design-ul dual-chamber prin alaturarea lui CTE E550 TG. Acest mid-tower vine echipat cu trei panouri de sticla securizata, este compatibila cu placile de baza cu conectori pe partea din spate si ofera trei optiuni de instalare pentru GPU-uri (riser-ele PCIe 4.0 se pot achizitiona separat). De asemenea, suporta pana la opt ventilatoare de 140mm si radiatoare de pana la 420mm. Acest model vine in 4 nuante: Negru, Snow (alb), Matcha Green si Gravel Sand.

Mid-tower-ul Ceres 350 MX vine intr-o varietate de culori (negru, snow, hydrangea blue, matcha green, racing green, bumblebee si bubble pink) si este de asemenea compatibila cu cele mai noi placi de baza cu conectori ascunsi. Carcasa vine cu doua panouri frontale duale, unul din sticla securizata si unul din metal perforat, dar si cu 3 ventilatoare preinstalate – 2 ventilatoare CT140 ARGB Sync si 1 ventilator CT140. Optional, se poate face un upgrade la kit-ul de 2.1″ LCD Circle Screen.

Carcasa The Tower 300 are o forma octogonala, vine in format mATX si are trei panouri de sticla securizata oferind o vedere panoramica a interiorului. Aceasta suporta un radiator AIO de pana la 420mm dar si pana la 8 ventilatoare de 120mm / 140mm. Acest model vine in 8 variatii de culoare. The Tower 250 reprezinta evolutia seriei prezentate anul trecut – The Tower 200. Noul model este compatibil cu placile de baza ITX si cu sursele de alimentare SFX. Carcasa poate gazdui un radiator de pana la 360mm si pana la opt ventilatoare de 120mm. Aceasta vine echipata cu doua ventilatoare CT120 de 120mm pre-instalate si este disponibila doar pe variantele de culoare Negru si Snow.

The Tower 600 este compatibila cu toate placile de baza ATX, inclusiv cu cele cu conectori ascunsi cum ar fi cele de la Asus sau MSI. Aceasta poate acomoda un AIO de pana la 420mm si pana la 12 ventilatoare de 120mm. Carcasa vine echipata din fabrica cu doua ventilatoare CT140 de 140mm. Aceasta este disponibila in 4 nuante: Black, Snow, Matcha Green si bineinteles Hydrangea Blue. Toate modelele The Tower sunt compatibile cu noile accesorii cum ar fi kit-ul de sustinere lateral cat si kit-ul cu ecran LCD.

Thermaltake a dezvaluit cu aceasta ocazie si trei noi modele de carcase pentru statii de lucru: AX300, AX500 si AX700. AX300 este ideala pentru cei care cauta un sistem compact si eficient, AX500 ofera versatilitate si performanta, iar AX700 este alegerea expertului, potrivit pentru proiecte complexe cu volume mari de date. Toate modelele suporta radiatoare de pana la 420mm pentru o racire optima. Seria AX reprezinta un pas important in evolutia statiilor de lucru, oferind solutii complete si eficiente pentru profesionistii din diverse domenii.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: