Computex 2024 – Thermaltake prezinta noi coolere si memorii DDR5

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2024.

Thermaltake

 

La Computex 2024, Thermaltake a impresionat publicul cu o serie de lansari inovatoare, extinzandu-si portofoliul de produse pentru racire si memorii DDR5. Printre produsele de racire expuse se numara seria de coolere MAGAir 600 Ultra, disponibile in variantele negru si alb, care se remarca printr-un ecran superior magnetic, care se poate detasa si roti astfel incat sa obtinem orientarea dorita.

De asemenea, a fost prezentat noul cooler MAGFloe 360 Ultra, avand un ecran LCD mare, alaturi de ventilatoarele Toughfan EX 12/14 Pro Swappable Edition. Thermaltake a prezentat si un sistem complet imersat in lichid de racire, evidentind beneficiile egalizarii temperaturilor componentelor. Acest lucru este deosebit de benefic atunci cand avem un sistem cu mai multe placi video, care se pot supraincalzi din cauza distantei incorecte dintre acestea.

La Computex 2024, Thermaltake a dezvaluit si noul cooler Project Trinity – 3DVC Air Cooler. Acesta utilizeaza o tehnologie de evaporare tridimensionala (3D Vapor Chamber), care permite disiparea caldurii intr-un mod mult mai eficient, asigurand o performanta superioara si o temperatura mai scazuta a procesorului. Tehnologia in sine este interesanta si poate reprezenta urmatorul pas in ceea ce priveste racirea pe aer, prin urmare astept cu nerabdare ca acest cooler sa ajunga in retail.

Gama de racire a fost completata de seriile de coolere deja lansate, ASTRIA 200 / 400 / 600 si MS-1 M.2 2280 SSD Cooler. Thermaltake a prezentat, de asemenea, kituri de memorie DDR5 Toughram D5 si XG RGB D5, cu capacitati de pana la 48 GB si viteze de pana la 7200MHz (frecvente de 8000MHz sunt disponibile doar pentru kiturile de 32GB). In plus, a fost prezentat testerul de surse de alimentare Dr. Power III, foarte apreciat de utilizatori, precum si controlerul TT Sync V2.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: