Review – MINIX NEO S2 SSD USB-C Multiport Storage HUB With 240G SSD Type-C to HDMI + USB3.0

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 26 August, 2019.

MINIX NEO S2

 
Nu cu mult timp in urma va povesteam despre Tronsmart CTHA1, un HUB USB-C 6-1 care ofera 2 conectori USB 3.1 (5Gbps), un conector HDMI 2.0 (4K60Hz), un card reader (SD si micro-SD) si un conector USB Type-C. Acest gen de accesoriu este deosebit de util pentru cei care utilizeaza ultraportabile moderne, echipate cu doi conectori Type-C si un singur conector USB 3.1 ( Yoga 730 13″, de exemplu), sau chiar cu 3 conectori Type-C si nimic altceva (Yoga S940, de exemplu).

Ei bine, cei de la Geekbuying ne-au trimis la teste un alt dispozitiv de acest gen, pe numele sau MINIX NEO S2. La fel ca si HUB-ul Tronsmart, MINIX NEO S2 ofera 2 conectori USB 3.1 (5Gbps), un conector HDMI 2.0 (4K60Hz) si un conector USB Type-C, insa, spre deosebire de acesta, in cazul lui MINIX NEO S2 nu mai gasim un card-reader, locul acestuia fiind luat de un SSD M.2 cu o capacitate de 240GB.

Astfel, putem utiliza MINIX NEO S2 atat pentru a conecta un mouse, o tastatura si un display, dar si pentru transfer de date de pe stick si nu in ultimul rand, pe post de solutie de stocare externa cu viteze similare cu un SSD intern. Desigur, datorita acestui aspect nu mai discutam despre un pret de ~50 RON, ca in cazul modelului Tronsmart, MINIX NEO S2 fiind comercializat pentru ~ 390 RON.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: