Review – MINIX NEO S2 SSD USB-C Multiport Storage HUB With 240G SSD Type-C to HDMI + USB3.0

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 26 August, 2019.

Concluzii

 
MINIX NEO S2 este un companion ideal pentru utilizatorii de ultraportabile, oferind posibilitatea de a conecta simultan la un singur port USB 3.1 Type-C de pe notebook-ul nostru doua periferice sau accesorii (tastatura si mouse, de exemplu), un monitor HDMI, o solutie de stocare externa ultra-rapida (240GB cu viteze de pana la 430/410 MB/s) si alimentatorul la priza, functia Power Delivery functionand impecabil in acest caz.

Practic, daca ar fi fost echipat si cu un card-reader si un conector RJ-45, as fi putut spune companionul perfect. Chiar si asa, eu il voi purta de acum inainte cu mine oriunde iau si notebook-ul, deoarece functiile pe care le ofera imi sunt cu adevarat utile.

MINIX NEO S2 poate fi comandat de pe Geekbuying pentru ~ 74.99 USD, iar acestia ne-au pus la dispozitie si un cupon (3ITQRO2B) care ar trebui teoretic sa va ofere si o reducere. Partea buna este ca puteti opta pentru doua variante (China sau Italia), ceea ce inseamna ca in cazul in care optati pentru livrarea din Italia nu va trebui sa va mai bateti capul cu taxele vamale, pachetul fiind livrat la voi la usa in 24-48 de ore cu DHL Italia, pentru ~11 RON.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: