Review – STmagic SPT31 360GB Mini Portable M.2 SSD

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 25 July, 2019.

STmagic SPT31 360GB Mini Portable M.2 SSD

 
Dupa atatea articole dedicate noilor procesoare AMD Ryzen 3000, parca ar fi cazul sa mai discutam si despre altceva, ceva care nu are nici un fel de legatura cu subiectul Ryzen, cum ar fi o solutie de stocare externa. Bine, ca am testat respectiva solutie pe o platforma Zen 2, asta este o alta discutie.

Dupa cum stiti, in ultima vreme am testat produse comercializate de magazinul chinezesc GeekBuying, acestia aratand un interes crescut pentru piata locala. Despre un astfel de produs este vorba astazi, mai precis o solutie de stocare externa ceva mai neconventionala.

Ma refer la STmagic SPT31 360GB Mini Portable M.2 SSD, un SSD extern montat intr-o carcasa de aluminiu care nu depaseste cu mult dimensiunile unui stick USB traditional. STmagic SPT31 360GB Mini se lauda cu viteze de transfer de pana la 500MB/s pentru scriere, fiind o solutie de stocare USB 3.1 si este disponibil in capacitati cuprinse intre 256GB si 1TB.

In mod curios, modelul primit de noi la teste are o capacitate atipica, mai precis 360GB. Cum este vorba despre un dispozitiv de o capacitate destul de generoasa, disponibil in magazin pentru ~ 237 RON, am trecut peste acest aspect si am zis… hai sa vedem despre ce este vorba.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – STmagic SPT31 360GB Mini Portable M.2 SSD

Lasa-ne un comentariu: