Review – STmagic SPT31 360GB Mini Portable M.2 SSD

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 25 July, 2019.

Concluzii

 
Pentru un pret de ~237 RON, STmagic SPT31 360GB Mini poate fi comparat cu majoritatea SSD-urilor externe de 250 GB disponibile in Romania, avand ca avantaj capacitatea cu ~30% mai mare decat acestea si dimensiunile similare cu ceea ce vedem in cazul stick-urilor USB. Totusi, daca luam in calcul si taxele vamale, STmagic SPT31 360GB Mini ofera un raport calitate / pret standard, similar cu ceea ce vedem in magazinele noastre in momentul de fata.

Daca tinem cont de faptul ca nu am reusit sa atingem performantele specificate de producator, imi este destul de greu sa recomand alegerea unui astfel de dispozitiv de pe un site extern, in conditiile in care in Romania exista deja solutii disponibile in magazinele locale, care nu presupun un drum pana la vama / posta.

Singurul aspect iesit din comun este capacitatea de 360 GB, insa, daca aveti nevoie de o capacitate mai mare de 250 GB imi vine greu sa cred ca nu mai puteti aloca inca 100 RON pentru a cumpara un model de 480GB, de exemplu.

Nu ma intelegeti gresit, STmagic SPT31 360GB Mini ofera performante bune pentru un pret corect, intr-un pachet de dimensiuni foarte reduse. Cu toate acestea, consider ca pretul ar trebui sa fie ceva mai mic, sau sa includa direct taxele vamale.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – STmagic SPT31 360GB Mini Portable M.2 SSD

Lasa-ne un comentariu: