ASRock Fatal1ty X99X Killer/3.1 – Prezentare

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 30 July, 2015.

ASRock Fatal1ty X99X Killer/3.1

 

Desi toata lumea sta cu ochii pe zvonuri si teste despre noile procesoare Skylake si placile de baza aferente bazate pe PCH-ul Intel Z170, am zis sa va satisfac setea de cunoastere cu o placa de baza echipata cu un socket ce va mai dainui pe piata ceva vreme. Este vorba de ASRock Fatal1ty X99X Killer/3.1 bazata pe PCH-ul Intel X99 ce este compatibil chiar si cu viitoarele Broadwell-E pe 14nm ce vor fi lansate anul viitor.

Desi nu beneficiaza de bugetele si marketing-ul abundent practicat de ceilalti producatori, ASRock se descurca destul de bine in ceea ce priveste raportul pret / performanta. Cu noile modele X99M Killer/3.1 si X99X Killer/3.1, producatorul taiwanez ofera doua modele foarte interesante pentru overclockeri, gameri si entuziasti. Aceia dintre voi care urmaresc domeniul probabil ca stiu capabilitatile extraordinare demonstrate de modelul mATX (X99M Killer/3.1) in ceea ce priveste overclocking-ul memoriilor.

Placa testata de noi astazi – X99X Killer/3.1 – este fratele mai mare al lui X99M Killer/3.1, oferind suport pentru mai multe placi de extensie, in principal gratie formatului ATX. Dar hai sa trecem mai departe ca sa vedem ce ne ofera placa celor de la ASRock.

 

_MG_6019

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: