ASRock X99 Taichi – Prezentare

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 7 September, 2016.

 

2

4a

 

Taichi este un stil de arte martiale concentrat in special pe relaxarea muschilor si renumit pentru numeroasele sale beneficii terapeutice, aparut in jurul anului 1820 in China. Cutia si placa de baza sunt decorate cu simbolul Yin & Yang, stilizat cu rotite si angrenaje pentru a se potrivi mai bine cu latura tehnica a domeniului IT. Combinatia de culori aleasa este alb-negru, cutia pastrand si ea aceasta tema. Asemeni altor placi de baza, partea din spate a cutiei ofera specificatiile produsului dar si cele mai importante dotari despre care vom vorbi pe parcursul acestui articol.

In pachet gasim pe langa accesoriile standard (cabluri S-ATA negre, I/O backplate, manualul si ghidul utilizatorului, DVD cu drivere si utilitare), 3 bridge-uri fixe SLI (unul din ele este High Bandwidth destinat folosirii in cazul unui SLI de GTX 1070 / 1080, lucru de apreciat), cele doua antene pentru placa Wi-Fi dar si un sticker pentru carcasa

 

1

 

Comentarii

5 comentarii la: ASRock X99 Taichi – Prezentare

 1. Mihai a scris pe:

  Arata bine placa. Review-ul este ok. E util sa se prezinte BIOS-ul placii si eventual o masurare a timpului de POST. Sunt diferente mari de POST intre modele, chiar si de 5-10sec.

 2. “[…]In primul rand placa de retea WiFi 802.11ac este doar single-band […]”.
  Nu cunosc dotarile placii de baza dar ai scris ca placa WiFi are standard 802.11ac, daca are acest standard atunci e dual band: 2.4Ghz si 5Ghz!
  Frumos review dar trebuie efectuate si teste pentru a ne putea face o idee, nu doar analizand placa pur estetic sau din punct de vedere al dotarilor, altfel e doar reclama mascata!

 3. Monstru a scris pe:

  Dinnobolique – ai observat ca se numeste prezentare, nu review. Si ca analizam dotarile, nu performanta…

 4. @dinnobolique: 802.11ac utilizează exclusiv banda de 5 GHz

 5. alex a scris pe:

  voia sa zica ca nu e 1×1 adica fara MIMO … nu ca e sigle band.

  adica viteza maxima va fi 433 Mbs nu 433×2 = 867Mbs cat are un 2x2AC (adica intel Ac7260)

  placa de retea din ce am inteles o poti schimba cu una cu 2×2 daca vrei

Lasa-ne un comentariu: