ECS Z87H3-A2X Extreme – Prezentare

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 23 July, 2013.


 

Leneveala mare vara asta dragii mei… Sunt convins ca asteptati articolul dedicat overclocking-ului placilor de baza dotate cu chipset Z87. Si eu il astept la fel de mult ca si voi, dar colegul Matei este meticulos ca deobicei, asa ca m-am resemnat ca mai am de asteptat pana sa vad cum se comporta cele mai suparate placi de baza de la cei mai suparati producatori pentru cei mai suparati overclockeri.

Intre timp, am primit si eu o placa de baza foarte suparata asa de felul ei, destinata gamerilor. Si pentru ca al meu distins coleg este ocupat cu placile pentru overclocking iar eu sunt plecat la aer curat si iarba verde, m-am gandit ca nu ar strica o prezentare, asa, ca sa ne mai dezmortim oleaca din leneveala de tipica vacantelor.

Placa de baza despre care discutam astazi se numeste ECS Z87H3-A2X Extreme si este (asa cum spuneam) dedicata gamerilor. O sa vedeti pe pagina anterioara de unde am ajuns la aceasta concluzie. Pana atunci insa, trebuie sa va mai spun ca in momentul in care am fost contactat de catre cei de la ECS in legatura cu testarea noilor placi, am fost intrebat – vrei modelul de gaming sau modelul Gold? Cred ca va inchipuiti ca am raspuns instantaneu – gaming, orice, numai nu modelul Gold…

Asta nu inseamna ca ECS Z87H3-A2X Extreme nu dispune de bling, ba din contra. Totusi, am scapat de radiatoarele aurii si nu ma mai simt ca un manelozaur cand lucrez cu respectiva placa. Nu…acum ma simt precum un puber, de preferinta din SUA, care se pregateste sa rupa capul inamicilor sai in LOL, DOTA sau orice alt joc la moda acum cu chestii mici si multe pe ecran… Pentru ca…

 
Intro

Comentarii

5 comentarii la: ECS Z87H3-A2X Extreme – Prezentare

 1. Otman a scris pe:

  Gank Domination :))
  Mersi Monstru, aveam nevoie de o lectura.

 2. mihai a scris pe:

  acum cine naiba si-ar lua o placa asta in detrimentul uneia de la asus sau gigabyte si la 10 meleoane

 3. Mihai2 a scris pe:

  Cand cumpar o placa de baza ma uit la 2 lucruri: suportul oferit dupa vanzare (update de BIOS in speta) si partea de alimentare procesor (numar de VRM-uri si daca sunt raciti mosfetii).
  ECS, sta bine la partea de alimentare procesor, de acord. Dar am intrat pe site-ul http://www.ecs.com.tw si am accesat putin zona de placi de baza AM2+. In primul rand site-ul se misca incet, nu au servere mai aproape de Europa. Apoi cam la toate modelele cu chipset AMD, ECS au pe site doar 2 versini de BIOS (prima din 12/2009 si ultima din 04/2010). Comparativ, Asus a scos pentru modelul meu cu sk.AM2+ “doar” 15 versiuni in perioada 08/2008 pana in 10/2010.
  Suportul la ECS se reduce la un site greu accesibil si pierderea suportului de update BIOS cu cca 6 luni mai devreme decat Asus.

  Sunt rau poate, dar in concluzie, bring mi za goldi one, pentru ca acolo este publicul tinta pentru ECS. Jalnic…

 4. ala rheu a scris pe:

  face poc? (in traditia placilor ECS) 😀

 5. gogu a scris pe:

  La ce magazine din Romania se gasesc placi de baza ECS?

Lasa-ne un comentariu: