Foxconn Quantum Force P67 Rattler – Prezentare

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 13 May, 2011.

Dragi tovarasi si prieteni, acum, in preajma lansarii chipset-ului Z68, cred ca lista noastra de prezentari ale placilor de baza dotate cu chipset P67 contine aproape toti producatorii importanti, si ne putem orienta linistiti inspre noile modele (asa cum am facut-o deja in doua articole publicate de curand). Cu toate acestea, noua ne place sa facem lucrurile cum trebuie, astfel incat nu am putut sa trecem peste faptul ca unii producatori si-au lansat placile de baza P67 putin mai tarziu, si nu am apucat sa analizam si oferta lor. Din cate stim noi, in acest moment EVGA inca mai lucreaza la propriul model, insa un producator taiwanez a fost putin mai harnic si a lansat nu demult o serie de placi de baza P67, dintre care una in mod special face parte dintr-o serie cu traditie, binecunoscuta overclockerilor.

Daca va incruntati privind monitorul si va intrebati de ce nu va vine nici un nume in minte, nu este vina voastra. Producatorul despre care vorbim si-a promovat intens produsele in urma cu 2-3 ani, insa efortul de promovare nu a mai fost atat de intens in ultimii ani, astfel incat unii dintre voi poate au uitat de seria Quantum Force a celor de la Foxconn. Ei bine, chiar daca promovarea nu a mai fost la fel de intensa, iar criza ultimilor ani a afectat intr-o oarecare masura toti producatorii din domeniu, cei de la Foxconn au produs in continuare placi din seria Quantum Force, si nu au ocolit nici chipset-ul P67. Foxconn P67 Rattler este cea mai recenta aditie a seriei Quantum Force, fiind lansata in urma cu cateva saptamani. Si cum noi nu putem rezista unei placi de baza proaspat iesite din fabrica, am luat un Rattler la intrebari, ca sa vedem cum mai arata o placa Quantum Force, de ce dotari dispune, s.a.m.d.
.

Comentarii

3 comentarii la: Foxconn Quantum Force P67 Rattler – Prezentare

  1. fubu a scris pe:

    Arata bine si seamana mult cu mobo-urile Asus de top 🙂

  2. greu gasesc articole interesante despre acest subiect, multumesc!

  3. Reușită prezentarea, recunosc. Aș adăuga poate și un clip video cu minunăția, eventual cum îl scoateți din cutie și îl puneți în sistem.

Lasa-ne un comentariu: