CeBIT 2011 – Sapphire implementeaza Z68

Scris de: , in categoria: Stiri, in 3 March, 2011.

Sapphire lucreaza si ei la o implementare a chipset-ului Intel Z68; desi un partener traditional AMD, cei de la Sapphire au lansat recent multiple produse bazate pe platforme Intel, iar cu ocazia asta au si trecut de la proiectarea si fabricarea externalizata la cea in-house. Astfel, de la 1 inginer echipa de dezvoltare a ajuns la 27, o parte din ei provenind din echipa ce a dezvoltat Classified la EVGA. Semnatura lor se si vede, cele mai noi modele au un BIOS asemanator (si asta e un mare compliment), iar layout-ul aminteste pe alocuri dwe placile de baza high-end de la EVGA.

Asadar, varianta Z68 de la Sapphire are etajul de alimentare construit in tehnologia DrMOS ce foloseste propriul model de bobine precum si un condensator Proadlizer furnizat de NEC-Token.

La standul Sapphire am putut vedea si o implementare mini-ITX a chipset-ului H67, foarte bogata in dotari: de la Bluetooth pana la mini-PCI-e.

O jucarie foarte interesanta prin aspect si capabilitati, dar si impresionanta prin realizarea tehnica e Sapphire Edge HD, un sistem complet bazat pe platforma Atom, cu 2GB RAM, HDD de 250GB, chipset Nvidia ION si Wi-Fi integrat, toate inghesuite intr-o carcasa cu dimensiuni reduse si forme elegante.

In cateva luni ar trebui sa fie gata si o varianta bazata pe AMD Brazos cu un E350.

Intr-un colt timid se regasea si un produs ce se va lansa in numai cateva zile dar despre care am scris ceva, si anume Sapphire HD 6990.

Comentarii

Niciun comentariu la: CeBIT 2011 – Sapphire implementeaza Z68

Lasa-ne un comentariu: