MSI Z170A MPower Gaming Titanium

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 19 August, 2016.

MSI Z170A MPower Gaming Titanium

 

Anul trecut cei de la MSI au introdus o noua serie de placi de baza, bazata pe o tema coloristica argintiu-negru diferita de clasicul rosu-negru, aceasta dand de altfel si numele acestei serii: Titanium. Fiind o serie dedicata entuziastilor, aceasta foloseste doar doua chipseturi: Z170 si, respectiv, X99. Daca pentru X99 avem la dispozitie o singura placa de baza din seria Gaming Titanium (X99A XPower), pentru PCH-ul Z170 avem la dispozitie doua arome: XPower sau MPower, in functie de preferinta, buget si nevoi.

Pentru acest articol noi am ales mezinul Z170A MPower Gaming Titanium, care pastreaza multe din atuurile fratelui sau mai mare, renuntand totusi la cateva dotari nu neaparat necesare utilizatorului de rand. Mai exact, XPower aduce in plus mai multe faze pentru VRM, 4 sloturi PCI-Express in loc de 3, mai multe porturi SATA precum si un PCB separat unde sunt amplasate butoanele de control si OC, denumit OC Dashboard.

Daca pentru overclocking extrem XPower isi poate gasi justificarea, pentru utilizarea intr-un PC de gaming micutul MPower are tot ce ne-am putea dori si chiar mai mult. Desi poate fi greu de crezut MPower, aduce chiar si cateva elemente in plus fata de XPower, printre care amintesc backplate-ul metalic care acopera toata placa, un port U.2 dar si doua porturi USB 3.1 Type-C (dintre care unul este intern pentru conectarea la front-panel-ul noilor carcase). Haideti sa trecem mai departe si sa vedem ce gasim in pachet!

 

aa

 

Comentarii

2 comentarii la: MSI Z170A MPower Gaming Titanium

  1. subasu a scris pe:

    Ma tot gandeam ca MSI parca a luat fata celorlalti prin design-ul placilor de baza recente, chiar daca pretul te face sa privesti lung la ele.

  2. Galanz a scris pe:

    Eu cred ca incep sa inebunesc cu seria asta skylake, ma uitam pe net si am gasit o groaza de probleme :ba se indoaie pini de pe socket si adio placa, ba se strica din senin procesorul si e inlocuit, ba mai rau decat tot se sparge textolitul, eu le-am patit pe primele 2, am avut doua procesoare inlocuite, si vad ca pe net sunt multi care au probleme, la amd nu am intalnit asa ceva, din pacate nu prea sunt asa de performante, sa nu m-ai spun ca placa era un msi z170a krait gaming, adio garantie, adio reparare, nu au astia scule la noi, adio msi….

Lasa-ne un comentariu: