Prezentare – MSI X99A XPower Gaming Titanium

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 24 November, 2016.

MSI X99A XPower Gaming Titanium

 

Acum ceva timp va prezentam o placa de baza cu un aspect deosebit, numai buna pentru un sistem modat de gaming, dotat cu cele mai “suparate” componente. Daca nu v-ati dat seama pana acum, este vorba de MSI Z170A MPower Gaming Titanium, o placa potrivita atat pentru overclocking cat si pentru daily-use intr-un sistem tunat la extrem. Astazi ne vom indrepta atentia catre o placa din aceasi serie, numai ca echipata cu chipset-ul Intel X99 si supraincarcata cu dotari: X99A XPower Gaming Titanium.

Daca in cazul platformei mainstream – Intel Z170 – seria Gaming Titanium avea in componenta atat modelui MPower cat si unul XPower dedicat celor mai maniaci dintre voi, gameri sau overclockeri deopotriva, platforma high-end X99 are doar un singur membru din familia XPower. MSI a considerat – cel mai probabil – ca cine are nevoie de o placa de baza de top folosind aceasta platforma cu siguranta nu va umbla cu jumatati de masura si i-a oferit exact asta.

Din pacate timpurile in care placile de baza aduceau diferente notabile in ceea ce priveste overclocking-ul procesoarelor au apus demult, prin urmare am renuntat si noi la testarea lor la acest capitol. Acest lucru este cu atat mai adevarat in cazul ultimei iteratii pe 14nm a platformei Broadwell-E, al carei potential de overclocking este oricum numai impresionant nu. Nu trebuie sa ne facem griji legate de performanta, indiferent ce procesor am monta pe X99A XPower Gaming Titanium functia de overclocking automat Game Boost va avea grija sa nu mai ne batem capul cu acest subiect. Astea fiind zise, haideti sa trecem mai departe si sa vedem ce scoate din tolba de dotari MSI pentru acest model.

 

16

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – MSI X99A XPower Gaming Titanium

  1. Wizzman2332 a scris pe:

    Dețin această placă de bază de ceva vreme nu ați întâlnit cumva un bug cu modulul de bluetooth? Uneori pur si simplu nu detectează corect acest modul. În marea majoritate a timpului bluetooth-ul funcționează corespunzător dar așa câte odată când î-i vine lui pe chelie nu mai apare. Înainte de update la bios v1.40 asta se întâmpla mai des dar acum se întâmplă mult mai rar. Din păcate din septembrie nu au mai scos nici un bios update. Oare cei de la Msi nu stiu ca bug-ul încă mai persistă câte odată? Sau ați sugera să le mai fac un raport probabil ei cred că s-a rezolvat problema. Ați putea si voi să o faceți dacă nu cer prea mult mulțumesc.

  2. Wizzman2332 a scris pe:

    Înafară de problema menționată mai sus sunt super mulțumit de ea jos palaria! Am pus pe ea un i7 Broadwell 6850k este un “match made in heaven” merge perfect stabil cu un OC la 4,4Ghz duce bine si 4,5Ghz dar nu-mi place că papă prea mult voltaj ca să devină stabil la acea frecvență așa că am revenit la 4,4 e foarte bine așa.

Lasa-ne un comentariu: