Prezentare – MSI X99A XPower Gaming Titanium

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 24 November, 2016.

Tema coloristica a placilor de baza din seria Gaming Titanium este argintiu – negru, iar X99A XPower nu face nota discordanta. In pachet gasim pe langa accesoriile standard (cabluri S-ATA negre, I/O backplate, manualul si ghidul utilizatorului, CD cu drivere), 4 bridge-uri flexibile SLI de diferite dimensiuni, nelipsitul semn pentru usa, antene pentru placa de retea WiFi, cabluri pentru punctele de masura, un sticker pentru carcasa dar si doua cabluri cu 4 pini pentru conectarea benzilor cu LED RGB (Mystic Light).

 

15

4

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – MSI X99A XPower Gaming Titanium

  1. Wizzman2332 a scris pe:

    Dețin această placă de bază de ceva vreme nu ați întâlnit cumva un bug cu modulul de bluetooth? Uneori pur si simplu nu detectează corect acest modul. În marea majoritate a timpului bluetooth-ul funcționează corespunzător dar așa câte odată când î-i vine lui pe chelie nu mai apare. Înainte de update la bios v1.40 asta se întâmpla mai des dar acum se întâmplă mult mai rar. Din păcate din septembrie nu au mai scos nici un bios update. Oare cei de la Msi nu stiu ca bug-ul încă mai persistă câte odată? Sau ați sugera să le mai fac un raport probabil ei cred că s-a rezolvat problema. Ați putea si voi să o faceți dacă nu cer prea mult mulțumesc.

  2. Wizzman2332 a scris pe:

    Înafară de problema menționată mai sus sunt super mulțumit de ea jos palaria! Am pus pe ea un i7 Broadwell 6850k este un “match made in heaven” merge perfect stabil cu un OC la 4,4Ghz duce bine si 4,5Ghz dar nu-mi place că papă prea mult voltaj ca să devină stabil la acea frecvență așa că am revenit la 4,4 e foarte bine așa.

Lasa-ne un comentariu: