Prezentare – ASUS ROG Crosshair X670E Hero

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 26 September, 2022.

ASUS ROG Crosshair X670E Hero

 
Procesoare, memorii, noutati peste noutati ne asteapta astazi si cu siguranta sunteti curiosi sa descoperiti ce are de oferit noua generatie de procesoare AMD. Nu trebuie sa uitam insa ca noile procesoare au nevoie si de placi de baza noi, despre care am inceput sa va povestim inca de saptamana trecuta. Ei bine, astazi continuam discutiile pe marginea acestui subiect, de data aceasta chiar cu placa de baza pe care am testat procesoarele, mai precis ASUS ROG Crosshair X670E Hero.

Asa cum stiti, astazi se lanseaza cele doua chipset-uri de varf, mai precis X670 si X670E, urmand ca in Octombrie sa isi faca aparitia si chipset-urile accesibile, mai precis B650 si B650E. Si este adevarat, E-ul din denumire inseamna Extreme, dar nu are legatura cu ce va ganditi voi (overclocking), ci mai degraba cu optiunile oferite la capitolul conectivitate.

Astfel, indiferent daca discutam despre chipset-uri din seria X sau seria B, toate vor oferi suport pentru overclocking, atat pentru memorie si procesor, respectiv toate vor oferi o conexiune PCI-E 5.0 pentru solutia de stocare. Diferenta, in cazul modelelor din seria Extreme, este prezenta conexiunii PCI-E 5.0 si pentru placa video, pentru una sau mai multe placi.

Acum, daca tot am lamurit acest aspect, haideti sa trecem mai departe si sa vedem ce are de oferit ASUS ROG Crosshair X670E Hero.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: