Prezentare – MSI B360 Gaming Pro Carbon

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 3 April, 2018.

Concluzii

 
Astazi, la aproape 6 luni din momentul lansarii Coffe Lake, putem spune ca oferta celor de la Intel este in sfarsit completa, utilizatorii putand opta acum pentru o gama larga de placi de baza, respectiv procesoare, de la entry-level la high-end. Aparitia noilor chipset-uri este oportuna, in conditiile in care vor exista utilizatori care vor achizitiona procesoare cu multiplicator blocat, respectiv kituri de memorie DDR4 2666, care nu vor avea nevoie de posibilitatile de overclocking oferite de Z370, insa vor dori o placa de baza solida, cu un pret rezonabil.

O astfel de placa de baza este MSI B360 Gaming Pro Carbon, care ofera un bun echilibru intre pret si dotari. Avem la dispozitie suficiente dotari pentru un sistem mainstream, un etaj de alimentare solid, mai ales daca ne gandim la procesoare cu un TDP de 65W, o solutie de racire simpla si eficienta, toate acestea pentru ~ 570 RON.

Noile placi de baza vor fi disponibile in curand in retail, impreuna cu procesoarele lansate astazi. Daca sunteti curiosi cum se comporta un procesor Coffee Lake cu multiplicator blocat, nu uitati sa cititi cel de-al doilea articol publicat astazi.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – MSI B360 Gaming Pro Carbon

  1. MadMaXxX a scris pe:

    Imi place ce vad, mereu am cautat alternative Asus/Gigabyte. Acuma MSI/ASRock chiar fac placi de baza bune si stabile de la entry la high end. Special ma bucur pentru MSI.

Lasa-ne un comentariu: