Review – ASRock Z790 Riptide WIFI

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 11 December, 2023.

ASRock Z790 Riptide WiFi

 

Noua generatie de procesoare Intel Core a pus din nou la treaba producatorii de placi de baza, acestia turand motoarele la maxim si lansand o intreaga serie de modele Z790 refresh, pregatite pentru procesoarele Intel Core din generatia a 14-a.

De exemplu, ASRock au lansat 3 modele noi de placi de baza din familia Phantom Gaming, care fac parte din noul val Z790 refresh. Desigur, noutatea principala consta in introducerea conectivitatii WiFi 7, precum si acordarea unei atentii sporite VRM-ului – pentru ca am vazut cat de energofag este noul Intel Core i9 14900K.

Ei bine, daca despre modelul Z790 NOVA WiFi v-a povestit colegul meu Matei, acesta fiind varful de gama al seriei Phantom Gaming, astazi a venit momentul sa vedem cum se prezinta un model mai accesibil, mai precis ASRock Z790 Riptide WIFI.

Comercializata pentru aproximativ 250 Euro, aceasta incearca sa ofere majoritatea dotarilor de care am putea avea nevoie, renuntand la o parte din conectica si dotarile modelelor high-end, pentru obtinerea unui pret cat mai atragator.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: