AMD Radeon RX 7900XTX & 7900XT – Part I – Prezentare

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 8 December, 2022.

AMD Radeon RX 7900XTX

 
Ho, ho, ho, dragii Monstrului! Sezonul sarbatorilor se apropie si pentru ca am fost cuminti am gasit in ghetute doua cutii negre, care adapostesc primele doua modele din seria AMD Radeon RX 7000, anuntata in urma cu o luna, in cadrul unui eveniment organizat in Las Vegas, Nevada. De aceasta data nu am fost prezenti la fata locului, pentru ca pentru prima oara in mult timp ne-am luat o vacanta binemeritata, care ne-a purtat la mii de kilometri distanta de locatia evenimentului, insa am urmarit cu interes lansarea si ne-am pregatit cum se cuvine pentru a intampina noile placi.

Ei bine, acestea au ajuns la noi in laborator de ceva timp, lafaindu-se pe platforma de teste, in pregatirea articolului de lansare pe care il veti putea citi in curand. Pana atunci insa, cei de la AMD ne-au permis sa va aratam placile, drept urmare astazi este hardware porn day! Pentru ca astazi nu vom discuta despre arhitectura, specificatii sau noutatile pe care le aduce noua generatie de placi grafice AMD, acestea fiind subiecte pe care le vom aborda asa cum se cuvine in articolul de lansare.

In schimb, astazi vom vedea efectiv cum arata AMD Radeon RX 7900XTX si AMD Radeon RX 7900XT, in implementarea de referinta AMD, in asteptarea momentului in care vom vedea cum se compara acestea cu rivalii de la Nvidia. Haideti sa admiram impreuna aceste minunatii tehnologice!

 

Comentarii

Un comentariu la: AMD Radeon RX 7900XTX & 7900XT – Part I – Prezentare

  1. ropittbul a scris pe:

    Salve.
    In sfarsit ne putem bucura de o racire stock pe care o puteam imagina doar la modele cele mai scumpe in trecut gen Strix etc. Si aici ma refer strict la estetica ! Tehnic o sa putem masura si temperatura aerului la intrare , dar asta nu stim inca 🙂
    Eleganta si la obiect aceasta preezentare .
    Felicitari !

Lasa-ne un comentariu: