Gigabyte GTX 460 Super Overclock Preview

Scris de: , in categoria: Placi video, in 12 October, 2010.

Datorita longevitati seriei GTX 2xx, dar si a importantei pe care companiile au inceput sa o acorde overclockerilor in ultimii ani, a luat nastere o serie de produse construite cu o atentie speciala, destinate unor cumparatori avizi de performanta. Avand ca tinta gamerii care isi doresc cea mai buna performanta, dar si overclockerii care vor sa depaseasca orice limita, trei serii de produse s-au remarcat in mod special, realizate sub bagheta celor trei mari producatori de componente, Asus, Gigabyte si MSI. Astfel au luat nastere seriile Matrix, Super Overclock si Lightning, adica familii de placi video care contin numai modele supratactate serios din fabrica, cu o constructie mult mai solida decat referintele producatorilor de nuclee grafice si cu o sumedenie de optiuni care fac viata overclockerilor mai usoara.

Fenomenul a luat si mai mult avant odata cu seria HD 5xxx a celor de la ATI, placi video caracterizate printr-un potential foarte bun de overclocking, iar acum asistam deja la ce-a de-a treia generatie a acestor familii de produse, odata cu lansarea modelelor speciale din seria GTX 4xx a celor de la Nvidia.
.

Comentarii

11 comentarii la: Gigabyte GTX 460 Super Overclock Preview

 1. Pooorcy a scris pe:

  Salut monstru prima serie de gtx 4xx nu s-a lansat acuma 7 luni in martie ?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Ba da, dar SOC-urile se lanseaza de-abia acum 🙂

 3. Pooorcy a scris pe:

  Nu la asta m-am referit , m-am referit la pagina patru la inceput unde ai scris ca seria gtx4xxs-alansat acuma 10 luni asa scrie la inceput , dar fermi nu s-a lansat pe 26 martie oficial ? adica ~7 luni in urma eu la asta m-am referit! Numa bine in continuare !

 4. Ilie George a scris pe:

  salutare ! am un pc. si vreu sa-l vand la. centrele specializate.(sau am rog unde se tin ele) pc + bani diferenta pt. a cumpara altul.mai nou. stiti unde??

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Pooorcy – am inteles, am numarat eu gresit, ai dreptate, in Martie s-a lansat Fermi.

  George – nu stiu despre ce centre specializate este vorba.

 6. Ilie George a scris pe:

  sau am rog magazine. in care sa primeasca .sa cumpere pc.urii..eu m-am dandit. sa-mi vand pc. si sa dau o diferenta de bani. ca sa pot sa-mi iau altul mai nou..dar nu stiu unde.sunt aceste ”magazine”.ori cum. multumesc pentru interventia D-tra.

 7. pfai mama 😮 cat de tare e … si mie imi trebe unu 😀

 8. Laurentiu a scris pe:

  Gigabyte ataca in forta!

 9. e adevarata piesa, nu am ce zice. Problema este ca totusi trebuie sa scoti ceva verzisori pt ea 😐

 10. Catalin a scris pe:

  Peste cativa ani isi va permite si romanul de rand sa o cumpere.

 11. marinelu a scris pe:

  SOC-urile astea sunt grozave plus ca sunt construite mult mai solid decat celelate si mai au si alte optiuni decat cele originale cred eu oricum nu cred ca ma intelege cineva!

Lasa-ne un comentariu: